Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Güneş, "Acıgöl'den değil Karapınar'dan aday adayıyım"

SİYASET 20.11.2023 - 10:42, Güncelleme: 20.11.2023 - 10:42
 

Güneş, "Acıgöl'den değil Karapınar'dan aday adayıyım"

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, son günlerde kendisinin AK Parti Acıgöl Belediye Başkan aday adaylığına başvuru yapacak söylentilerine karşılık yaptığı açıklamada Karapınar Belediye Başkan aday adayı olduğunu kendisinin de Karapınarlı olduğunu söyledi.
  Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş son günlerde ortaya çıkan AK Parti Acıgöl Belediye Başkan aday adaylığı konusunda çıkan söylentilere karşı basın açıklaması yaptı. Güneş açıklamasında kendisinin Karapınar Belediye Başkanı olarak göreve devam etmek istediği için AK Parti’den Karapınar Belediye Başkan aday adayı olduğunu ifade etti. Güneş açıklamasında şunları kaydetti: “Adalet ve Kalkınma Partisi Karapınar Belediye Başkanı olarak seçildiğim 31 Mart 2019 tarihinden bu güne kadar kasabamız için gece gündüz demeden çalışarak birçok hayırlı ve güzel işlere, yeniliklere imza atmanın gururunu yaşıyorum ve bunun için de Rabbime şükrediyorum. Bu güzel hizmetleri yapabilme, her zaman halkımızla iç içe olma ve halkımızın derdiyle dertlenme imkânı veren Kıymetli Karapınar halkıma da teşekkür ederim. Diğer taraftan Gençlik Kolları İl Başkanlığı, Milletvekili danışmanlığı ve son olarak da Belediye Başkanlığı görevinde Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Partime hizmet ederek, 2023 Seçimlerinde de Kasabamızdan %95,3 oy almanın mutluluğunu yaşadık. Yaklaşmakta olan 31 Mart 2024 Yerel Yönetimler Seçimleri için aday adaylığı süreci başlamış bulunmaktadır. Birçok yerde Acıgöl Belediye Başkanlığı ile ilgili ismimin geçmesiyle alakalı olarak yapılan haberler ve söylentiler tamamen asılsızdır ve şahsımla alakasızdır. Ben Karapınar’lıyım ve Kasabama hizmet etmekten mutluyum ve gururluyum. Acıgöl İlçemizde şu ana kadar 3 adet aday adayımız müracaat etmiş olup, mevcut belediye başkanımız da doğal belediye başkan aday adayı olarak İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve Genel Merkezimizin tensipleriyle İlçe Belediye Adayımız belirlenecektir. Mevcutta Karapınar Belediye Başkanı olarak ve yeni dönem için de KARAPINAR KASABASI BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI olarak yoluma devam edip, İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, Genel Merkezimizin takdirleri ve Kasaba Halkımızın destekleriyle yeni dönemde kasabamızın gelişmesi, güzelleşmesi ve hizmetlerimizle yolumuza devam edeceğiz inşallah. Her şey Karapınar için diyerek tüm kamuoyunu saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, son günlerde kendisinin AK Parti Acıgöl Belediye Başkan aday adaylığına başvuru yapacak söylentilerine karşılık yaptığı açıklamada Karapınar Belediye Başkan aday adayı olduğunu kendisinin de Karapınarlı olduğunu söyledi.

 

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş son günlerde ortaya çıkan AK Parti Acıgöl Belediye Başkan aday adaylığı konusunda çıkan söylentilere karşı basın açıklaması yaptı. Güneş açıklamasında kendisinin Karapınar Belediye Başkanı olarak göreve devam etmek istediği için AK Parti’den Karapınar Belediye Başkan aday adayı olduğunu ifade etti.

Güneş açıklamasında şunları kaydetti:

“Adalet ve Kalkınma Partisi Karapınar Belediye Başkanı olarak seçildiğim 31 Mart 2019 tarihinden bu güne kadar kasabamız için gece gündüz demeden çalışarak birçok hayırlı ve güzel işlere, yeniliklere imza atmanın gururunu yaşıyorum ve bunun için de Rabbime şükrediyorum. Bu güzel hizmetleri yapabilme, her zaman halkımızla iç içe olma ve halkımızın derdiyle dertlenme imkânı veren Kıymetli Karapınar halkıma da teşekkür ederim. Diğer taraftan Gençlik Kolları İl Başkanlığı, Milletvekili danışmanlığı ve son olarak da Belediye Başkanlığı görevinde Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Partime hizmet ederek, 2023 Seçimlerinde de Kasabamızdan %95,3 oy almanın mutluluğunu yaşadık.

Yaklaşmakta olan 31 Mart 2024 Yerel Yönetimler Seçimleri için aday adaylığı süreci başlamış bulunmaktadır. Birçok yerde Acıgöl Belediye Başkanlığı ile ilgili ismimin geçmesiyle alakalı olarak yapılan haberler ve söylentiler tamamen asılsızdır ve şahsımla alakasızdır. Ben Karapınar’lıyım ve Kasabama hizmet etmekten mutluyum ve gururluyum. Acıgöl İlçemizde şu ana kadar 3 adet aday adayımız müracaat etmiş olup, mevcut belediye başkanımız da doğal belediye başkan aday adayı olarak İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve Genel Merkezimizin tensipleriyle İlçe Belediye Adayımız belirlenecektir.

Mevcutta Karapınar Belediye Başkanı olarak ve yeni dönem için de KARAPINAR KASABASI BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI olarak yoluma devam edip, İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, Genel Merkezimizin takdirleri ve Kasaba Halkımızın destekleriyle yeni dönemde kasabamızın gelişmesi, güzelleşmesi ve hizmetlerimizle yolumuza devam edeceğiz inşallah. Her şey Karapınar için diyerek tüm kamuoyunu saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.