Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir'de gönüllü personel ve vatandaşlara teşekkür etkinliği düzenlendi

İLÇELER 14.03.2023 - 09:33, Güncelleme: 14.03.2023 - 09:57
 

Gülşehir'de gönüllü personel ve vatandaşlara teşekkür etkinliği düzenlendi

Gülşehir Belediyesi, deprem bölgelerine gönüllü olarak giderek çalışmalara katılan personel ve vatandaşlara teşekkür etmek amacıyla etkinlik düzenledi.
6 Şubat'ta meydana gelen deprem sonrası Gülşehir'den bir çok isim, depremde enkaz kaldırma çalışmalarına katılmıştı. Gülşehir Belediyesi, gönüllülere çalışmalarda gösterdikleri gayret dolayısıyla bir teşekkür etkinliği düzenledi. Belediye personelleri, vatandaşlar ve madencilerin de yer aldığı törende tüm çalışanlara plaket hediye edildi. Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, personellerine ve gönüllü vatandaşlara, özverili çabalarından dolayı tüm Gülşehir halkı adına teşekkür ettiklerini ifade etti. Törende Gülşehirli gönüllüler, belediye personelleri ve Başkan Fatih Çiftçi bir süre sohbet ettiler ve plaket töreni için kameralar karşısına geçtiler. Plaketleri Başkan Fatih Çiftçi takdim etti. Gönüllüler ve belediye personelleri tören sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.
Gülşehir Belediyesi, deprem bölgelerine gönüllü olarak giderek çalışmalara katılan personel ve vatandaşlara teşekkür etmek amacıyla etkinlik düzenledi.

6 Şubat'ta meydana gelen deprem sonrası Gülşehir'den bir çok isim, depremde enkaz kaldırma çalışmalarına katılmıştı.  Gülşehir Belediyesi, gönüllülere çalışmalarda gösterdikleri gayret dolayısıyla bir teşekkür etkinliği düzenledi. Belediye personelleri, vatandaşlar ve madencilerin de yer aldığı törende tüm çalışanlara plaket hediye edildi.

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, personellerine ve gönüllü vatandaşlara, özverili çabalarından dolayı tüm Gülşehir halkı adına teşekkür ettiklerini ifade etti.

Törende Gülşehirli gönüllüler, belediye personelleri ve Başkan Fatih Çiftçi bir süre sohbet ettiler ve plaket töreni için kameralar karşısına geçtiler. Plaketleri Başkan Fatih Çiftçi takdim etti. Gönüllüler ve belediye personelleri tören sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.