MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Genel Müdür Bircan Nevşehir'de

NEVŞEHİR 16.09.2021 - 14:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Genel Müdür Bircan Nevşehir'de

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, bir dizi etkinliklere katılmak üzere geldiği Nevşehir'de Vali İnci Sezer Becel’i ziyaret etti. 
  NEVŞEHİR(MHA) Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, bir dizi etkinliklere katılmak üzere geldiği Nevşehir'de Vali İnci Sezer Becel’i ziyaret etti.    Vali Becel’i makamında ziyaret eden Bircan, Hac ve Umre Hizmetleri hakkında bilgi verdi ve kendilerini kabullerinden dolayı da teşekkürlerini iletti.    Vali İnci Sezer Becel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Bircan’a teşekkür etti.    Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan’a valilik ziyaretinde İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya da eşlik etti.    Valilik ziyaretinden önce il müftülüğünü ziyaret eden Bircan, İl ve İlçe Müftülüklerimizce yürütülen hizmetler hakkında İl Müftümüz Ahmet Celalettin Altunkaya’dan bilgiler aldı. 
Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, bir dizi etkinliklere katılmak üzere geldiği Nevşehir'de Vali İnci Sezer Becel’i ziyaret etti. 

 

NEVŞEHİR(MHA) Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, bir dizi etkinliklere katılmak üzere geldiği Nevşehir'de Vali İnci Sezer Becel’i ziyaret etti. 

 

Vali Becel’i makamında ziyaret eden Bircan, Hac ve Umre Hizmetleri hakkında bilgi verdi ve kendilerini kabullerinden dolayı da teşekkürlerini iletti. 

 

Vali İnci Sezer Becel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Bircan’a teşekkür etti. 

 

Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan’a valilik ziyaretinde İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya da eşlik etti. 

 

Valilik ziyaretinden önce il müftülüğünü ziyaret eden Bircan, İl ve İlçe Müftülüklerimizce yürütülen hizmetler hakkında İl Müftümüz Ahmet Celalettin Altunkaya’dan bilgiler aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.