Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gazi Ortaokulu öğrencileri, Hayvan Kasabası’nı ziyaret etti

EĞİTİM 04.10.2023 - 15:18, Güncelleme: 04.10.2023 - 15:18
 

Gazi Ortaokulu öğrencileri, Hayvan Kasabası’nı ziyaret etti

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolasıyla Gazi Ortaokulu 5.sınıf özel eğitim sınıfı öğrencileri okul idarecileri ile birlikte Nevşehir Belediyesi Hayvan Kasabası’nı ziyaret etti.
  Gazi Ortaokulu 5. sınıf ve Özel Eğitim sınıfı öğrencileri, Müdür Yardımcısı Ali Ekici ve öğretmenlerinin refakatinde 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Nevşehir Belediyesi Hayvan Kasabasını ziyaret etti. Gazi Ortaokulunun bu ziyaretine Vali Yardımcısı Kübra Karalioğlu da eşlik ederken Karalioğlu öğrencilerle hayvan hakları ve hayvanları koruma günüyle ilgili sohbet etti. Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu çocuklara, sokak hayvanlarına vermeleri için hayvan yiyecekleri ve mama kabı hediye etti. Gazi Ortaokulu’ndan yapılan açıklamada, “Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla yapılan alan gezisi öğrencilere, hayvan sevgisini aşılamak ve sokak hayvanlarıyla ilgili sorumluluklarımız konusunda farkındalık oluşturmak  amacıyla gerçekleştirildi. Gezi programında, öğrenciler tedavi edilen   hayvanları gördü. Yetkililer tarafından hasta ve yaralı hayvanların nasıl tedavi edildiği ve sokak hayvanlarıyla ilgili yapmamız gerekenler hakkında öğrencilere bilgi verildi” ifadelerine yer verildi.  
4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolasıyla Gazi Ortaokulu 5.sınıf özel eğitim sınıfı öğrencileri okul idarecileri ile birlikte Nevşehir Belediyesi Hayvan Kasabası’nı ziyaret etti.

 

Gazi Ortaokulu 5. sınıf ve Özel Eğitim sınıfı öğrencileri, Müdür Yardımcısı Ali Ekici ve öğretmenlerinin refakatinde 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Nevşehir Belediyesi Hayvan Kasabasını ziyaret etti.

Gazi Ortaokulunun bu ziyaretine Vali Yardımcısı Kübra Karalioğlu da eşlik ederken Karalioğlu öğrencilerle hayvan hakları ve hayvanları koruma günüyle ilgili sohbet etti. Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu çocuklara, sokak hayvanlarına vermeleri için hayvan yiyecekleri ve mama kabı hediye etti. Gazi Ortaokulu’ndan yapılan açıklamada, “ Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla yapılan alan gezisi öğrencilere, hayvan sevgisini aşılamak ve sokak hayvanlarıyla ilgili sorumluluklarımız konusunda farkındalık oluşturmak  amacıyla gerçekleştirildi. Gezi programında, öğrenciler tedavi edilen   hayvanları gördü. Yetkililer tarafından hasta ve yaralı hayvanların nasıl tedavi edildiği ve sokak hayvanlarıyla ilgili yapmamız gerekenler hakkında öğrencilere bilgi verildi” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.