Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Fahri Yıldız “Ürgüp’ün geleceği çok daha güzel olacak”

SİYASET 30.03.2024 - 10:36, Güncelleme: 30.03.2024 - 10:36
 

Fahri Yıldız “Ürgüp’ün geleceği çok daha güzel olacak”

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, Ürgüp için geliştirdiğimiz vizyon projeler şehrin kalkınmasına büyük katkı sağlayacak. Ürgüp’ün geleceği çok daha güzel olacak” dedi.
  “Kıymetli Ürgüplü hemşerilerim, sevgili dostlarım; Hepimizi en kalbî duygularımla selamlıyor ve saygılarımı sunuyorum. Biz bu yola çıkarken Şair Cahit Sıtkı Tarancı’nın da dizelerinde kaleme aldığı gibi memleket isterim, ne başta dert, ne gönülde, hasret olsun, ağlamak varsa mutluluktan, şikâyet varsa ölümden olsun ruhu ve anlayışıyla yola çıktık. Ürgüp’te görev yaptığımız 10 yıl boyunca, ilçemizde yılların beklediği sorunları çözüme ulaştırdık.  Sıfırdan değil, tecrübeyle başlıyoruz, İlçemizin sorunlarını çözmek için yola çıktık. Sorunları çözmek için bilgiliyiz, azimliyiz, iradeli ve kararlıyız. Ürgüp için geliştirdiğimiz vizyon projeler şehrin kalkınmasına büyük katkı sağlayacak. Ürgüp’ün geleceği çok daha güzel olacak. Dünya Lideri Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın neferleri olarak dün olduğu gibi bugünde vermiş olduğumuz tüm sözleri rahatlıkla yerine getireceğiz. Bu hususta saygıdeğer hemşerilerimizin şüphesi olmasın. Tek derdimiz olan Ürgüp için çekilecek çileye ve ödenecek her türlü bedele razıyız. Elimizden geldiği kadar çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamaya özen gösterdik. Ulaşamadığımız hemşerilerimiz var ise kusurumuza bakmasınlar, desteklerini esirgemesinler. 31 Mart günü aziz milletimiz bir karar verecek, Ürgüplü hemşerilerimize güveniyoruz. Bu seçimde kazanan Ürgüp olsun” dedi.
AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, Ürgüp için geliştirdiğimiz vizyon projeler şehrin kalkınmasına büyük katkı sağlayacak. Ürgüp’ün geleceği çok daha güzel olacak” dedi.

 

“Kıymetli Ürgüplü hemşerilerim, sevgili dostlarım; Hepimizi en kalbî duygularımla selamlıyor ve saygılarımı sunuyorum. Biz bu yola çıkarken Şair Cahit Sıtkı Tarancı’nın da dizelerinde kaleme aldığı gibi memleket isterim, ne başta dert, ne gönülde, hasret olsun, ağlamak varsa mutluluktan, şikâyet varsa ölümden olsun ruhu ve anlayışıyla yola çıktık.

Ürgüp’te görev yaptığımız 10 yıl boyunca, ilçemizde yılların beklediği sorunları çözüme ulaştırdık.  Sıfırdan değil, tecrübeyle başlıyoruz, İlçemizin sorunlarını çözmek için yola çıktık. Sorunları çözmek için bilgiliyiz, azimliyiz, iradeli ve kararlıyız. Ürgüp için geliştirdiğimiz vizyon projeler şehrin kalkınmasına büyük katkı sağlayacak. Ürgüp’ün geleceği çok daha güzel olacak.

Dünya Lideri Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın neferleri olarak dün olduğu gibi bugünde vermiş olduğumuz tüm sözleri rahatlıkla yerine getireceğiz. Bu hususta saygıdeğer hemşerilerimizin şüphesi olmasın.

Tek derdimiz olan Ürgüp için çekilecek çileye ve ödenecek her türlü bedele razıyız. Elimizden geldiği kadar çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamaya özen gösterdik. Ulaşamadığımız hemşerilerimiz var ise kusurumuza bakmasınlar, desteklerini esirgemesinler.

31 Mart günü aziz milletimiz bir karar verecek, Ürgüplü hemşerilerimize güveniyoruz. Bu seçimde kazanan Ürgüp olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.