Sitenin sağında bir giydirme reklam

Diyanet Sen’den AK Parti İl Başkanı Kemikkıran’a ziyaret

SİYASET 01.11.2023 - 15:22, Güncelleme: 01.11.2023 - 15:22
 

Diyanet Sen’den AK Parti İl Başkanı Kemikkıran’a ziyaret

Diyanet-Sen Nevşehir İl Başkanı Yasin Koca ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran’ı ziyaret etti.
  AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Diyanet-Sen İl Başkanı Yasin Koca ve yönetiminin ziyaretinden çok memnun kaldığını belirtti ve “sizlerin de dualarını alarak daha güzel hizmetler gerçekleştireceğiz” dedi ve Diyanet-Sen yönetimine ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. İl Başkanı Kemikkıran, Diyanet Sen İl Başkanı Koca ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşerek, sohbet etti ve yeni yönetime başarılar diledi. Genç kuşaktan oluşan ve yeni kurulan yönetim kurulu hakkında Başkan Kemikkıran’a bilgiler veren Yasin Koca, Diyanet-Sen olarak ilimizde gençlerdeki enerjinin sinerjiye dönüşeceğini ifade etti ve “Din görevlilerimizin daha iyi standart ve şartlarda çalışabilmeleri için gerekli çalışmalar yapacağız. Diyanet-Sen ailesi olarak kazanımlarımızı korumak, varsa sorunlarımızı çözmek, yeni kazanımlar üretmek için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi. Yapılan sohbetlerinde ardındın günün anısı olarak Diyanet-Sen heyeti adına Yasin Koca, İl Başkanı Ali Kemikkıran’a “Esmaü’l-Hüsna” konulu tablo takdim etti.
Diyanet-Sen Nevşehir İl Başkanı Yasin Koca ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran’ı ziyaret etti.

 

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Diyanet-Sen İl Başkanı Yasin Koca ve yönetiminin ziyaretinden çok memnun kaldığını belirtti ve “sizlerin de dualarını alarak daha güzel hizmetler gerçekleştireceğiz” dedi ve Diyanet-Sen yönetimine ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

İl Başkanı Kemikkıran, Diyanet Sen İl Başkanı Koca ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşerek, sohbet etti ve yeni yönetime başarılar diledi.

Genç kuşaktan oluşan ve yeni kurulan yönetim kurulu hakkında Başkan Kemikkıran’a bilgiler veren Yasin Koca, Diyanet-Sen olarak ilimizde gençlerdeki enerjinin sinerjiye dönüşeceğini ifade etti ve “Din görevlilerimizin daha iyi standart ve şartlarda çalışabilmeleri için gerekli çalışmalar yapacağız. Diyanet-Sen ailesi olarak kazanımlarımızı korumak, varsa sorunlarımızı çözmek, yeni kazanımlar üretmek için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Yapılan sohbetlerinde ardındın günün anısı olarak Diyanet-Sen heyeti adına Yasin Koca, İl Başkanı Ali Kemikkıran’a “Esmaü’l-Hüsna” konulu tablo takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.