Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimi kazandı, bin 200 kişiye yemek verdi

GÜNCEL 02.06.2023 - 14:20, Güncelleme: 02.06.2023 - 14:25
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimi kazandı, bin 200 kişiye yemek verdi

Nevşehir Tekno Bims Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Sonugelen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanlığı’na seçilmesinin ardından önce hatim duası yaptırdı ardından ise bin 200 kişiye yemek verdi.
  28 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 51,91 oy oranı ile yeniden Cumhurbaşkanlığına seçildi. Nevşehirli işadamı Tekno Bims Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Sonugelen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanlığı’na seçilmesinin ardından dört kez hatim duası yaptırmasının ardından bugün ise bin 200 kişilik yemek ikramında bulundu. İşadamı Durmuş Sonugelen açıklamasında, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanlığına seçilmesinden dolayı son derece mutluyuz. Bizler her zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında ve emrindeyiz. Bugün de Nevşehir’de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanlığı görevine seçilmesinden dolayı bin 200 kişiye yemek ikramında bulunduk. Yemek davetimize katılan vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi. İşadamı Durmuş Sonugelen tarafından verilen yemeğe AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’nın yanı sıra AK Parti İl yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.    
Nevşehir Tekno Bims Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Sonugelen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanlığı’na seçilmesinin ardından önce hatim duası yaptırdı ardından ise bin 200 kişiye yemek verdi.

 

28 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 51,91 oy oranı ile yeniden Cumhurbaşkanlığına seçildi. Nevşehirli işadamı Tekno Bims Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Sonugelen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanlığı’na seçilmesinin ardından dört kez hatim duası yaptırmasının ardından bugün ise bin 200 kişilik yemek ikramında bulundu.

İşadamı Durmuş Sonugelen açıklamasında, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanlığına seçilmesinden dolayı son derece mutluyuz. Bizler her zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında ve emrindeyiz. Bugün de Nevşehir’de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanlığı görevine seçilmesinden dolayı bin 200 kişiye yemek ikramında bulunduk. Yemek davetimize katılan vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

İşadamı Durmuş Sonugelen tarafından verilen yemeğe AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’nın yanı sıra AK Parti İl yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.