MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP’den Nevşehir muhtemel milletvekili aday adayları

SİYASET 01.11.2022 - 10:12, Güncelleme: 01.11.2022 - 18:05
 

CHP’den Nevşehir muhtemel milletvekili aday adayları

CHP’de 2023 Genel seçimleri öncesinde özellikle birinci sıra milletvekili aday adayı olabilmek için birçok isim nabız yokluyor.
2023 Genel seçimleri öncesinde CHP’de oldukça hareketli saatler yaşanmaya başladı. Nitekim mevcut milletvekili Faruk Sarıaslan ile CHP İl Başkanı Kamil Gülmez şimdiden birinci sıra milletvekili adayı olabilmek için alttan alta çalışmalara başladı. , İşte CHP’de muhtemel milletvekili aday adayları Faruk Sarıaslan Bülent Yumuş Kamil Gülmez Fulya Gülşen Altınsoy Bülent Tekiner Mehmet Bilgin Ali Alper Murat Varol Reşat Bulut Celal Alper İbaş
CHP’de 2023 Genel seçimleri öncesinde özellikle birinci sıra milletvekili aday adayı olabilmek için birçok isim nabız yokluyor.

2023 Genel seçimleri öncesinde CHP’de oldukça hareketli saatler yaşanmaya başladı. Nitekim mevcut milletvekili Faruk Sarıaslan ile CHP İl Başkanı Kamil Gülmez şimdiden birinci sıra milletvekili adayı olabilmek için alttan alta çalışmalara başladı. ,

İşte CHP’de muhtemel milletvekili aday adayları

Faruk Sarıaslan

Bülent Yumuş

Kamil Gülmez

Fulya Gülşen Altınsoy

Bülent Tekiner

Mehmet Bilgin

Ali Alper

Murat Varol

Reşat Bulut

Celal Alper İbaş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.