Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP İl Başkanı Gülmez ‘Üç ayların manevi iklimini teneffüs ediyoruz’

GÜNCEL 03.02.2022 - 14:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

CHP İl Başkanı Gülmez ‘Üç ayların manevi iklimini teneffüs ediyoruz’

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez, Mübarek Üç Aylar ve Regaib kandilini kutladığı bir mesaj yayımladı.
     NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez, Mübarek Üç Aylar ve Regaib kandilini kutladığı bir mesaj yayımladı.  Başkan Gülmez, “Mübarek Üç Ayların manevi ikliminin ilk esintisi Regaip Kandilini idrak ediyoruz. Regaip Kandilinde kulun Rabbine daha fazla yakınlaştığı, dargınlıkları, kırgınlıkları bırakıp kardeşlik ve hoşgörü duygularını zirveye çıkarttığı mübarek gün ve gecelerimizdendir. Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin, milletimizin ve tüm İslam Aleminin Üç Aylarını ve Regaip Kandilini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını, Cenab-ı Hak'tan niyaz ederim” diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez, Mübarek Üç Aylar ve Regaib kandilini kutladığı bir mesaj yayımladı.

 

 

 NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kamil Gülmez, Mübarek Üç Aylar ve Regaib kandilini kutladığı bir mesaj yayımladı. 

Başkan Gülmez, “Mübarek Üç Ayların manevi ikliminin ilk esintisi Regaip Kandilini idrak ediyoruz. Regaip Kandilinde kulun Rabbine daha fazla yakınlaştığı, dargınlıkları, kırgınlıkları bırakıp kardeşlik ve hoşgörü duygularını zirveye çıkarttığı mübarek gün ve gecelerimizdendir. Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin, milletimizin ve tüm İslam Aleminin Üç Aylarını ve Regaip Kandilini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını, Cenab-ı Hak'tan niyaz ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.