Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cemil Usta Kardelenli Öğrencilerle Buluştu

EĞİTİM 13.12.2017 - 13:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Cemil Usta Kardelenli Öğrencilerle Buluştu

Nevşehir'in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji'nde "İnsanlığın Yaradılış Gayesi" adlı konferans düzenlendi.
  İlimizin değerli kanaat önderlerinden Cemil Usta, Kardelen Koleji'ni ziyaret ederek öğrencilere, "İnsanlığın Yaratılış Gayesi" konulu konferans verdi.   Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu başkanı Yücel Menekşe tarafından karşılanan Usta, bir süre kendileriyle sohbet ettikten sonra konferans salonunda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Peygamber efendimiz (S.A.V)'in hayatından ve ahlakından örneklerin verildiği konferansta yaratılışın gayesi, insanoğlunun sorumlulukları ve İslam ahlakı çerçevesinde hareket etmenin önemi vurgulandı. Özel Kardelen Eğitim Kurumları konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe öğretmen ve öğrencilerin gösterdiği ilgi gözlerden kaçmadı.
Nevşehir'in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji'nde "İnsanlığın Yaradılış Gayesi" adlı konferans düzenlendi.

 

İlimizin değerli kanaat önderlerinden Cemil Usta, Kardelen Koleji'ni ziyaret ederek öğrencilere, "İnsanlığın Yaratılış Gayesi" konulu konferans verdi.

 

Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu başkanı Yücel Menekşe tarafından karşılanan Usta, bir süre kendileriyle sohbet ettikten sonra konferans salonunda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Peygamber efendimiz (S.A.V)'in hayatından ve ahlakından örneklerin verildiği konferansta yaratılışın gayesi, insanoğlunun sorumlulukları ve İslam ahlakı çerçevesinde hareket etmenin önemi vurgulandı. Özel Kardelen Eğitim Kurumları konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe öğretmen ve öğrencilerin gösterdiği ilgi gözlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.