Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Camiler de buruk Ramazan

NEVŞEHİR 25.04.2020 - 12:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Camiler de buruk Ramazan

Korona virüs tedbirleri kapsamında ibadete kapatılan camiler ne yazık ki en az insanlar kadar hüzünlü bir ramazan ayı geçiriyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Korona virüs tedbirleri kapsamında ibadete kapatılan camiler ne yazık ki en az insanlar kadar hüzünlü bir ramazan ayı geçiriyor.   Nevşehir İl Merkezinde Kurşunlu Camiinin ibadete kapatılması, Külliye camiinin akıbetinin hala belli olamaması nedeniyle merkezi cami olarak görülen Ali bey camiinde şerefelerinden ezan sesi gelmesine karşın caminin ışıkları sönüktü.   Vatandaşların, cami cemaatinin sosyal izolasyona uyması için ibadete kapatılan tüm camilerde olduğu gibi Ali bey camiinde de bu yıl buruk bir ramazan ayı yaşanmaya devam edecek.
Korona virüs tedbirleri kapsamında ibadete kapatılan camiler ne yazık ki en az insanlar kadar hüzünlü bir ramazan ayı geçiriyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Korona virüs tedbirleri kapsamında ibadete kapatılan camiler ne yazık ki en az insanlar kadar hüzünlü bir ramazan ayı geçiriyor.

 

Nevşehir İl Merkezinde Kurşunlu Camiinin ibadete kapatılması, Külliye camiinin akıbetinin hala belli olamaması nedeniyle merkezi cami olarak görülen Ali bey camiinde şerefelerinden ezan sesi gelmesine karşın caminin ışıkları sönüktü.

 

Vatandaşların, cami cemaatinin sosyal izolasyona uyması için ibadete kapatılan tüm camilerde olduğu gibi Ali bey camiinde de bu yıl buruk bir ramazan ayı yaşanmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.