MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Yasin Güneş'ten 29 Ekim mesajı

NEVŞEHİR 29.10.2022 - 11:10, Güncelleme: 29.10.2022 - 11:10
 

Başkan Yasin Güneş'ten 29 Ekim mesajı

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
NEVŞEHİR(MHA) Güneş; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde milletimizden alınan güçle 99 yıl önce bugün,  “Hâkimiyet, kayıtsız şartsız milletindir. İdare usulü, halkın mukadderatını, geleceğini, bizzat ve bilfiil idare etmesi esasına dayanır. Türkiye Devleti’nin hükümet şekli, Cumhuriyettir.”   İfadeleriyle, Türkiye Cumhuriyeti’nin temeli atılmıştır. Cumhuriyetimizin ilanının 99. yıldönümünü büyük bir gurur, coşku ve heyecanla kutluyoruz. İstiklal Harbinde, bölgesel ve küresel planlar yapan ve bu planları gerçekleştirmek için Türk milleti ve Türk devletinin olmadığı bir Anadolu hayali kuran emperyalist güçlere, kadim tarihinin köklerinden gelen, derin ruhuyla muazzam ve bir o kadar da müthiş bir cevap vermiştir. Milletin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceği, çağdaş dünyada hak ettiği yeri alma kararlılığı Cumhuriyetin kurulması ile anlam bulmuştur.  Bu anlamı büyük günde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşları olmak üzere, şanlı tarihimizin ölümsüz sembolleri olan Aziz Şehitlerimizi, Kahraman Gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, büyük Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyorum" ifadelerinde bulundu.
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

NEVŞEHİR(MHA) Güneş; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde milletimizden alınan güçle 99 yıl önce bugün, 

“Hâkimiyet, kayıtsız şartsız milletindir. İdare usulü, halkın mukadderatını, geleceğini, bizzat ve bilfiil idare etmesi esasına dayanır. Türkiye Devleti’nin hükümet şekli, Cumhuriyettir.”  

İfadeleriyle, Türkiye Cumhuriyeti’nin temeli atılmıştır. Cumhuriyetimizin ilanının 99. yıldönümünü büyük bir gurur, coşku ve heyecanla kutluyoruz. İstiklal Harbinde, bölgesel ve küresel planlar yapan ve bu planları gerçekleştirmek için Türk milleti ve Türk devletinin olmadığı bir Anadolu hayali kuran emperyalist güçlere, kadim tarihinin köklerinden gelen, derin ruhuyla muazzam ve bir o kadar da müthiş bir cevap vermiştir. Milletin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceği, çağdaş dünyada hak ettiği yeri alma kararlılığı Cumhuriyetin kurulması ile anlam bulmuştur. 

Bu anlamı büyük günde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşları olmak üzere, şanlı tarihimizin ölümsüz sembolleri olan Aziz Şehitlerimizi, Kahraman Gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, büyük Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyorum" ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.