Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ayşe Bilgiç hakkında ki iddalara cevap geldi

NEVŞEHİR 30.12.2022 - 11:22, Güncelleme: 30.12.2022 - 11:24
 

Ayşe Bilgiç hakkında ki iddalara cevap geldi

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından son günlerde AK parti önceki Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ile ilgili yazılı bir açıklama yapıldı.
  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından geçtiğimiz günlerde sosyal medya ve bazı haber sitelerinde çıkan haberlerle ilgili olarak yazılı açıklama yapıldı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan açıklamada, "Ayşe Bilgiç’in Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde personel olarak başlatıldığına dair yapılan paylaşımlara ilişkin olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından açıklama yapılması gereği duyulmuştur" denildi.  Yapılan açıklamada,  ''Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Türk Kızılay Derneği Genel Merkezi tarafından Türkiye’deki Mülteciler İçin Mali Yardım Programı (FRIT) Koordinatörlüğü’nce yürütülen Tamamlayıcı Sosyal Uyum Yardımı (T-SUY) projesi kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarında, özellikle hane halkı ziyaretlerinin zamanında gerçekleştirilmesini teminen Ayşe Bilgiç, Kızılay derneği bünyesinde "Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi" unvanı ile geçici olarak işe başlamıştır. Adı geçen Ayşe Bilgiç’in Vakfımız kadrosunda görevlendirmesi bulunmadığı gibi maaşını vakfımız bütçesinden almamaktadır" ifadelerine yer verildi. 
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından son günlerde AK parti önceki Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ile ilgili yazılı bir açıklama yapıldı.

 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından geçtiğimiz günlerde sosyal medya ve bazı haber sitelerinde çıkan haberlerle ilgili olarak yazılı açıklama yapıldı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan açıklamada, "Ayşe Bilgiç’in Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde personel olarak başlatıldığına dair yapılan paylaşımlara ilişkin olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından açıklama yapılması gereği duyulmuştur" denildi. 

Yapılan açıklamada,  ''Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Türk Kızılay Derneği Genel Merkezi tarafından Türkiye’deki Mülteciler İçin Mali Yardım Programı (FRIT) Koordinatörlüğü’nce yürütülen Tamamlayıcı Sosyal Uyum Yardımı (T-SUY) projesi kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarında, özellikle hane halkı ziyaretlerinin zamanında gerçekleştirilmesini teminen Ayşe Bilgiç, Kızılay derneği bünyesinde "Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi" unvanı ile geçici olarak işe başlamıştır. Adı geçen Ayşe Bilgiç’in Vakfımız kadrosunda görevlendirmesi bulunmadığı gibi maaşını vakfımız bütçesinden almamaktadır" ifadelerine yer verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.