Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos Belediye Başkanı İbaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

İLÇELER 10.01.2023 - 09:53, Güncelleme: 10.01.2023 - 09:53
 

Avanos Belediye Başkanı İbaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İBAŞ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  Başkan İbaş, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizde vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılamak adına fedakârca görev yapan, üstlendikleri sorumluluğun bilinciyle mesleklerini icra eden basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan ve aynı zamanda kamuoyunun vicdanını da temsil eden değerli basın mensuplarımız, zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir görevi yerine getirmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle gerçeğin ışığında yol almamızı sağlayan tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.” Dedi
Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İBAŞ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Başkan İbaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizde vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılamak adına fedakârca görev yapan, üstlendikleri sorumluluğun bilinciyle mesleklerini icra eden basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.

Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan ve aynı zamanda kamuoyunun vicdanını da temsil eden değerli basın mensuplarımız, zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir görevi yerine getirmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle gerçeğin ışığında yol almamızı sağlayan tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.” Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.