Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Arı yeniden başkanlığa mı bileniyor?

SİYASET 15.11.2023 - 18:06, Güncelleme: 15.11.2023 - 18:06
 

Arı yeniden başkanlığa mı bileniyor?

NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti de yaşanan istifa sürecinin atlatılmasıyla birlikte önümüzdeki günlerde yerel seçim gündemi ağırlık kazanacak.
  AK Partiden iki yıl süren Nevşehir Belediye Başkanlığının ardından son genel seçimlerde de Nevşehir siyasetinin en renkli isimlerinden biri olmayı başaran ama milletvekili seçilemeyen Rasim Arı'nın İYİ Partiden Nevşehir Belediye Başkan adayı olup olamayacağı merakla bekleniyor. Nevşehir kamuoyunun gündemine Nevşehir Belediye Spor başkanlığına adaylığı ile gelen Arı'nın Nevşehir belediye başkan adaylığı için gerek genel merkez gerekse Nevşehir kamuoyunda nabız yokladığı gözleniyor.
NEVŞEHİR(MHA) İYİ Parti de yaşanan istifa sürecinin atlatılmasıyla birlikte önümüzdeki günlerde yerel seçim gündemi ağırlık kazanacak.

 

AK Partiden iki yıl süren Nevşehir Belediye Başkanlığının ardından son genel seçimlerde de Nevşehir siyasetinin en renkli isimlerinden biri olmayı başaran ama milletvekili seçilemeyen Rasim Arı'nın İYİ Partiden Nevşehir Belediye Başkan adayı olup olamayacağı merakla bekleniyor.

Nevşehir kamuoyunun gündemine Nevşehir Belediye Spor başkanlığına adaylığı ile gelen Arı'nın Nevşehir belediye başkan adaylığı için gerek genel merkez gerekse Nevşehir kamuoyunda nabız yokladığı gözleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.