Uzer Sarrafiye ile 19 Ocak Cuma Nevşehir’de günün özeti

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 19 Ocak Cuma günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen, iş yeri ve esnaf ziyareti yapan İYİ Parti Nevşehir  Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ekibiyle birlikte Nevşehir sanayi esnafı ziyaretlerine devam ediyor.

- Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, 2023-2024 eğitim öğretim yılının yarıyılının bugün düzenlenen karne töreni ile sona ermesiyle birlikte bir mesaj yayımladı.

- Motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 15 kuruş zam geliyor.

- Türkiye İstatistik Kurumu Nevşehir Bölge Müdürlüğü tarafından Aralık ayında Nevşehir’de 441 konutun satıldığını açıkladı.

- Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Valisi Ali Fidan ile birlikte karne sevincine ortak olduğu öğrencilere karne dağıttı.

- Ortahisar Belediyesi, kasaba okullarında öğrenim gören öğrencilere yarıyıl tatil hediyesi olarak ters evi ücretsiz olarak ziyaret edebileceği müjdesini verdi.

- 2017 yılında Diyarbakır’da teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşer Polis Memuru Furkan Demir’in şehadetinin 7.yıldönümünde Mevlid-i şerif okutuldu.

- 19 Ocak 2017’de bölücü terör örgütü üyelerince yapılan bombalı saldırı sonucu şehit düşen Polis Furkan Demir’i şehadetinin 7.yıldönümünde rahmetle anıyoruz.

- İYİ Parti İl Başkanı Ali İhsan Parlatan ve Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, Kapadokya Haber Ajansı ve Lale Haber’i ziyaret etti.

- Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne (ADSM) 2023 yılında 170 bin 414 hasta müracaat etti.

- MHP Genel Merkezi tarafından Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir, Kozaklı ve Ürgüp Belediye Başkan adayları açıklandı.