Ürgüp’te aradığını “Bul”amayan CHP adayından büyük gaf

 

Pazartesi akşamı kendisine ait sosyal medya hesabından “31 Mart seçimlerinde sadece belediye başkanı seçmeyeceksiniz. Başkanın birlikte çalışacağı belediye meclis üyelerini de seçeceksiniz. Seçimi isim isim değil “parti logosunun üzerine” basacağınız mühürle yapacaksınız. Sizlerden ricam üşenmeyin bu yarışta iddialı partilerin meclis adayları ne iş yapıyormuş bir okuyun mesela meclis aday listesinde birden fazla inşaatçı var ise sorun gelirin %80’i turizm olan Ürgüp’te bu kadar inşaatçı niye meclise girmek ister ki rant elde Edip Ürgüplüleri fakirleştirmelerine izin vermeyin naçizane tavsiyem sizin için her meslekten üstelik yarısı kadın CHP belediye meclis listesini seçin ki gerçek hizmet gelsin Ürgüp’te çiçekler açsın” paylaşımında bulundu.

CHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ali Ertuğrul Bul bunu paylaşırken meclis listesinde 3 ismin inşaat işi ile uğraştığını unuttu.

Şimdi CHP Belediye Başkan Adayı Ali Ertuğrul Bul’a soruyoruz.

-Meclisinizde Ömer Boz, Volkan Ayaz ve Muammer Erinal’ın inşaat işleri ile uğraştığını unuttunuz da mı bu yazıyı yazdınız ya da Ürgüplüleri Fakirleştirmek isteyen sizler misiniz?

-Neden son 1 hafta içerisinde diğer partilileri küçümseme çabasına gitmektesiniz?

-Her paylaşımınızdaki imalarınız ile kendi aranızda AK Parti ve MHP’ye gol attık sevinci yaşamak sizi belediye başkanı yapabilecek mi?

-Hem seçmenlerinizin ferasetine inanıyorsunuz hem de sizi seçmedikleri takdirde ferasetsiz bir seçim yapmış olacaklarını iddia ediyorsunuz. Zannederiz ki tariz yapmaya çalışmışsınız ya da ne demek istediğinizi siz de bilmiyorsunuz. Seçeni mi seçileni mi aşağılamaya çalışıyorsunuz? Gerçi Ürgüplünün ne açlığı kaldı, ne geriliği ne de fakirliği…

Son olarak eleştirilmeye tahammül bile edemeyen CHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ali Ertuğrul Bul sosyal medyada kendisine yapılan yorumları tek tek silmesi de Ürgüplü seçmenlerin dikkatinden kaçmadı.

 

İşte o skandal paylaşım