Nevşehir'de 38 yaşındaki genç evinde ölü bulundu
Nevşehir merkez Herikli Mahallesi Kocamaz Sokak'ta ikamet eden 38 yaşındaki Tolga Çapaçeken gece saatlerinde hava almak için evinden dışarı çıktı. Bir süre dışarıda kalan genç, daha sonra evine gelerek odasına girdi. Yakınları genci kontrol etmek için odasına girdiğinde yerde hareketsiz yatarken gördü. Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık kontrolünden geçirilen Tolga Çapaçekin'in öldüğü tespit edildi.
Çapaçeken'in ölmeden öncede dışarı çıkıp sigara içtikten sonra evine dönerek odasına girdiği, ancak rahatsızlığı nedeniyle kendisini oksijen cihazına bağlayamadan hayatını kaybettiği iddia edildi.
Tolga Çapaçeken'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Çapaçeken'in kesin ölüm nedeni yapılacak otopsiden sonra belli olacak.