Nevşehir MHP İl Başkanından Nevşehir İŞKUR'a Sert Eleştiri
Nevşehir MHP İl Başkanı İlhan Kaya’dan Toplum Yararına Projesine Sert eleştiri geldi.
MHP İl Başkanı İlhan Kaya, “Nevşehir’de son birkaç yıldır Toplum Yararına Çalışma Projesi adı altında uygulanan program çerçevesinde geçtiğimiz günlerde yapılması beklenen kura çekiminin neden ertelendiğini merak ediyoruz.
Kamuoyunda konuyla ilgili ortaya atılan iddiaların bir an önce yanıtlanmasını bekliyoruz. Öte yandan bu programa dahil olacak, kuraya katılacak isimler hangi kriterlere bağlı kalınarak belirlenmiştir?.
İl merkezi başta olmak üzere hangi ilçeye ne kadar kişinin görevlendirileceğine kimler, nasıl karar verdi?.
Çalışma ve İş-Kur il müdürlüğünün son üç yıl içerisinde bu program çerçevesinde yapılan görevlendirmeleriyle ilgili kamuoyunu aydınlatmasını istiyoruz.
Zira özellikle belediyelere yönelik yapılan görevlendirmelerde siyasi bir takım kıstaslar göz önüne alınmışmıdır?.
Muhalefet partili belediyelere ne kadar görevlendirme yapılmıştır?.
Milliyetçi Hareket Partisi İl ve ilçe teşkilatları olarak ilimizde yaşayan herkesi yakından ilgilendiren bütün konuların takipçisi olmayı sürdürüyoruz. Bu konuda da kamuoyunda herhangi bir bilgi kirliliği oluşturulmadan halkımızın aydınlatılmasını bekliyoruz” dedi.
Nevşehir İşkur Müdürü İlhan Temel , Nevşehir il Başkanının sorularına cevap verebilecek mi ?