Ürgüp Belediyesi, "Hoş Geldin Bebek" uygulaması ile minik kalplere dokunuyor

 

Toplumda dayanışma ve paylaşma kültürünü desteklemeyi amaçlayan bu anlamlı proje ile, ailelerin mutluluğuna ortak olunuyor ve bebeklerin ilk ihtiyaçları karşılanıyor.

Geçen 6 aylık süreçte, Ürgüp’te dünyaya gelen toplam 35 bebeğimize – 19’u erkek, 16’sı kız – “Hoşgeldin Bebek” paketleri ulaştırılarak ailelerine destek sağlandı.

Ürgüp Belediyesi yetkilileri, projenin sadece bir hediye uygulaması olmadığını; aynı zamanda ailelerle gönül bağı kurmayı ve bu özel anlarında yanlarında olmayı hedeflediklerini belirtti.

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, projeye dair yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Yeni bir hayatın başlangıcına eşlik etmek, ailelerin mutluluğunu paylaşmak bizim için çok kıymetli. 'Hoşgeldin Bebek' projemizle bu özel anlara küçük ama anlamlı bir dokunuş yapmak istiyoruz. Tüm yavrularımıza sağlıklı, mutlu ve umut dolu bir ömür diliyoruz.”