Nevşehir’e kar geri geliyor

  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de 8 Nian Perşembe günü kar yağışı bekleniyor.

 

Nevşehir’de beklenen kar yağışı uyarısı ile birlikte 8 Nisan Perşembe gününden itibaren Pazartesi gününe kadar yer yer yoğun kar yağışı beklenirken hava durumu şu şekilde olacak;

 

8 Nisan Perşembe: Kar yağışlı bir hava bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 2 derece en düşük hava sıcaklığı 1 derece olması tahmin ediliyor.

 

9 Nisan Cuma: Yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 0 derece en düşük hava sıcaklığı -2 derece olması tahmin ediliyor.

 

10 Nisan Cumartesi: Yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 0 derece en düşük hava sıcaklığı -2 derece olması tahmin ediliyor.

 

11 Nisan Pazar:  Yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığı 0 derece en düşük haça sıcaklığı -2 derece olması tahmin ediliyor.

 

12 Nisan Pazartesi: Kar yağışlı bir hava bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığı 2 derece en düşük hava sıcaklığı 1 derece olması tahmin ediliyor.