Kayserililerin derdi yok Nevşehir’i konuşuyor

  Kayseri Valisi ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanının her fırsatta kendilerini Kapadokya’nın merkezi olarak lanse etmesinin ardından Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın Kapadokya Nevşehir’in ta kendisidir, biz Erciyes bizim diyor muyuz anlamında açıklamalarının ardından Kayseriler o günden bugüne Nevşehir ve Belediye Başkanı Rasim Arı ile yatıp kalkmaları dikkatlerden kaçmadı.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın açıklamalarının ardından ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayserili Mehmet Özhaseki devreye girerek Belediye Başkanı Rasim Arı’nın özür dilemesi gerektiğini içeren açıklamaların ardından Belediye Başkanı Rasim Arı’nın görevden alınma gibi söylentileri de gün yüzüne çıktı. Kayseri’de görevli gazeteciler ise Kayseri’nin gelişmesi için haber yapmak yerine Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ile yatıp kalkması görevden bugün alınacak, yarın alınacak tarzında haberlere yer vermesi Nevşehir kamuoyundan da büyük tepkilere neden oldu.

 

Nevşehir kamuoyunda, Kayseri’de görev yapan gazetecilere Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ile ilgili haberleri acaba AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’mi yaptırıyor sorusu akıllara geliyor.