Kardelen Koleji Öğrencilerine Avrupa Yolu Açıldı

  Özel Kardelen Koleji 2020 Erasmus+ programları kapsamında 4 projesi ile birden kabul görerek büyük bir başarıya imza attı.    Şampiyonların okulu özel Kardelen Koleji adına yakışır bir başarı daha elde ederek binlerce hazırlanmış proje içerinden 4 proje Avrupa Birliği komisyonu tarafından onaylandı. Nevşehir’de ilk kez 4 projenin biranda geçtiğini ve bu gururu yaşadıkları için oldukça mutlu olduklarını söyleyen Kardelen Koleji yetkilileri ülkemizi ve şehrimizi yurt dışında 2 yıl boyunca en iyi şekilde temsil edeceğiz dedi.

 

Onaylanan projeler şu şekilde; 1-Avrupa Birliği Stratejik Okul Ortaklığı Programları kapsamında hazırladığımız Erasmus+ Projemiz Polonya Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir.

 

Polonya – İtalya – Fransa ve Türkiye ortaklığındaki 2020-1-PL01-KA229- 082318 “Traditions That Shape Culture” isimli projemiz, öğretmen ve öğrenci katılımı ile 2 yıl boyunca sürdürülecektir.

 

2-Avrupa Birliği Stratejik Okul Ortaklığı Programları kapsamında hazırladığımız Erasmus+ Projemiz İspanya Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir.

 

İspanya – İtalya – Portekiz - Romanya ve Türkiye ortaklığındaki 2020-1-ES01-KA229-082822 “ Six Colors of the Rainbow in Europe – SCORE” isimli projemiz, öğretmen ve öğrenci katılımı ile 2 yıl boyunca sürdürülecektir.

 

3-Avrupa Birliği Stratejik Okul Ortaklığı Programları kapsamında hazırladığımız Erasmus+ Projemiz Fransa Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir.

 

Fransa - İspanya – İtalya – Yunanistan ve Türkiye ortaklığındaki 2020-1-FR01-KA229-079949 C.O.N.N.E.C.T “CONNECTing Through Heritage: Bridges of Past to Future ” isimli projemiz, öğretmen ve öğrenci katılımı ile 2 yıl boyunca sürdürülecektir.

 

4-Avrupa Birliği Stratejik Okul Ortaklığı Programları kapsamında hazırladığımız Erasmus+ Projemiz Romanya Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir.

 

Fransa – Estonya Romanya - İtalya - Yunanistan ve Türkiye ortaklığındaki 2020‐1‐RO01‐KA229‐080312 “MAGIC LIBRARY” isimli projemiz, öğretmen ve öğrenci katılımı ile 2 yıl boyunca sürdürülecektir.