Gülşehir’de Vahdi Arısoy Devri Başladı


30 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinde MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Vahdi Arısoy’un seçimleri kazanmasının ardından bugün Gülşehir Belediyesi’nde devir teslim töreni yapıldı.

Gülşehir Belediye Başkanlığı’na son kez gelen Mustafa Dursun 30 Mart Pazar günü yapılan seçimlerde belediye başkanlığı görevine seçilen Vahdi Arısoy’a Belediye Başkanlığını devir teslim yaptı. Gülşehir eski Belediye Başkanı Mustafa Dursun burada yaptığı konuşmada, ‘’Belediye Başkanlıkları elbette gelip geçicidir. Gülşehir Belediyesi olarak borçsuz bir belediye teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni göreve seçilen Vahdi Arısoy’a yeni görevinden başarılar dilerim’’ dedi.

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ise devir teslim töreninde Gülşehir için yapılan hizmetlerden dolayı Mustafa Dursun’a teşekkür ederken Gülşehir halkının takdiri ile belediye başkanlığı görevine seçildiğini ve bundan sonra da Gülşehir’e yakışır şekilde beş yıl boyunca görev yapacaklarını kaydetti.

Gülşehir Belediyesi’nde düzenlenen devir teslim töreninden sonra ise Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Mustafa Dursun’a teşekkür plaketi verdi. 

Nevvşehir'de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak bizlerde Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy'a yeni görevinde başarılar dileriz.