AK Parti Heyeti Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Sakinlerini Dinledi

  AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Mehmet Akif Ersoy mahallesinde halkla buluştu.

 

Mehmet Akif Ersoy Mahalle Başkanlarının organizesinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinledi. 

 

Nevşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Alevli’nin de hazır bulunduğu toplantıda AK Parti İl Başkanı Yanar, mahallelerde tüm çalışmaların koordineli olarak gerçekleştirildiğini söyledi.

 

Yanar, bundan sonraki süreçlerde mahalle toplantılarının devam edeceğini belirterek, “tüm mahalle sakinlerimiz ile oturup dertlerini isteklerini ve taleplerinin gerçekleştirilmesi noktasında çalışacağız. Bugün Mehmet AKİF Ersoy Mahallemizde ki TOKİ konutlarındaki mahalle sakinlerinin dinledik. Bundan sonraki süreçte bu tür mahalle toplantılarımız devam edecek” diye konuştu.