MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altınışık yeniden YRP İl Başkanı oldu

SİYASET 22.05.2023 - 11:33, Güncelleme: 22.05.2023 - 11:33
 

Altınışık yeniden YRP İl Başkanı oldu

NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisinde il başkanlığına yeniden Abdulgani Altınışık getirildi.
  14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi dolayısıyla Parti genel başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın talebiyle partisinin birinci sıra milletvekilliği adaylığına getirilen Abdulgani Altınışık seçimlerin ardından yeniden bu göreve getirildi.   Başkan Altınışık, "Cumhur ittifakının paydaşı olarak girdiğimiz seçimden partimiz başarılı bir şekilde ayrıldı. Millî Görüşün temsilcisi partimiz yıllar sonra yeniden Türkiye Büyük Millet Meclisine girmeye hak kazandı. Nevşehir'imizde de oldukça seviyeli ve güzel bir seçim atmosferi geçirdik. Bu süreçte partimize, şahsıma ve milletvekili adaylarımıza gösterilen teveccühten dolayı tüm Nevşehir halkımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.    
NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisinde il başkanlığına yeniden Abdulgani Altınışık getirildi.

 

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi dolayısıyla Parti genel başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın talebiyle partisinin birinci sıra milletvekilliği adaylığına getirilen Abdulgani Altınışık seçimlerin ardından yeniden bu göreve getirildi.  

Başkan Altınışık, "Cumhur ittifakının paydaşı olarak girdiğimiz seçimden partimiz başarılı bir şekilde ayrıldı. Millî Görüşün temsilcisi partimiz yıllar sonra yeniden Türkiye Büyük Millet Meclisine girmeye hak kazandı. Nevşehir'imizde de oldukça seviyeli ve güzel bir seçim atmosferi geçirdik. Bu süreçte partimize, şahsıma ve milletvekili adaylarımıza gösterilen teveccühten dolayı tüm Nevşehir halkımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.