Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Yıldız, teşekkür mesajı yayımladı

SİYASET 02.04.2024 - 13:50, Güncelleme: 02.04.2024 - 13:50
 

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Yıldız, teşekkür mesajı yayımladı

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, 31 Mart Seçimlerinin ardından teşekkür mesajı yayınladı.
  Türkiye, 31 Mart Pazar günü sandık başına gitti. Milyonlarca vatandaş oy kullandı. AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, yayımladığı teşekkür mesajı ile seçim sürecinde emek veren teşkilat üyeleri ve kendisini destekleyenleri unutmadı. Fahri Yıldız yayımladığı mesajında; “Değerli Hemşehrilerim; Ürgüp için 2009-2019 yılları arasında 10 yıl boyunca gece gündüz çalıştık. Şehrimizde ilkleri birlikte başardık. Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden aday gösterildim.  Sayısız ev, esnaf ve sivil toplum örgütüne konuk olduk binlerce insanın elini sıktık kalplerine dokunduk. Hayallerimizi, projelerimizi, fikirlerimizi anlattık. Halkıma Gönül kırgınlığım yok asla da olamaz. Halkımın gösterdiği iradeye saygım sonsuzdur.  Bu süreçte gönül desteklerini yanımda hissettiğim tüm Ürgüplü hemşerilerime, AK Kadrolara ve yol yürüdüğüm herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Seçim sonuçlarının ilçemize ve Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.
AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, 31 Mart Seçimlerinin ardından teşekkür mesajı yayınladı.

 

Türkiye, 31 Mart Pazar günü sandık başına gitti. Milyonlarca vatandaş oy kullandı. AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, yayımladığı teşekkür mesajı ile seçim sürecinde emek veren teşkilat üyeleri ve kendisini destekleyenleri unutmadı.

Fahri Yıldız yayımladığı mesajında; “Değerli Hemşehrilerim; Ürgüp için 2009-2019 yılları arasında 10 yıl boyunca gece gündüz çalıştık. Şehrimizde ilkleri birlikte başardık. Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden aday gösterildim.  Sayısız ev, esnaf ve sivil toplum örgütüne konuk olduk binlerce insanın elini sıktık kalplerine dokunduk. Hayallerimizi, projelerimizi, fikirlerimizi anlattık. Halkıma Gönül kırgınlığım yok asla da olamaz. Halkımın gösterdiği iradeye saygım sonsuzdur.  Bu süreçte gönül desteklerini yanımda hissettiğim tüm Ürgüplü hemşerilerime, AK Kadrolara ve yol yürüdüğüm herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Seçim sonuçlarının ilçemize ve Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.