Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Yıldız, oyunu kullandı

SİYASET 31.03.2024 - 09:29, Güncelleme: 31.03.2024 - 09:31
 

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Yıldız, oyunu kullandı

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız Kavaklıönü Mahallesinde bulunan Hacı Ahmet Toksöz Orta Okulu'nda oyunu kullandı.
  AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, Mahalli İdareler Seçimlerinde oy kullanmak için oy kullanmak üzere Hacı Ahmet Toksöz Ortaokuluna geldi. Sandıkları gezerek sandık görevlileri ve vatandaşlarla sohbet ederek, kolaylıklar dileyen Başkan Adayı Fahri Yıldız daha sonra 1050 nolu sandıkta oyunu kullandı.   Seçimlerin milletimiz ve devletimiz için hayırlar getirmesini temenni eden Başkan Adayı Fahri Yıldız , “Oyumuzu, 1050 nolu sandıkta kullandık. Seçimin ilçemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimizi demokratik haklarını kullanmaya davet ediyorum. ” dedi.   Daha sonra okul bahçesindeki vatandaşlarla da sohbet eden Yıldız, diğer bölgelerdeki oy kullanılan okulları gezmek üzere buradan ayrıldı.
AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız Kavaklıönü Mahallesinde bulunan Hacı Ahmet Toksöz Orta Okulu'nda oyunu kullandı.

 

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, Mahalli İdareler Seçimlerinde oy kullanmak için oy kullanmak üzere Hacı Ahmet Toksöz Ortaokuluna geldi. Sandıkları gezerek sandık görevlileri ve vatandaşlarla sohbet ederek, kolaylıklar dileyen Başkan Adayı Fahri Yıldız daha sonra 1050 nolu sandıkta oyunu kullandı.

 

Seçimlerin milletimiz ve devletimiz için hayırlar getirmesini temenni eden Başkan Adayı Fahri Yıldız , “Oyumuzu, 1050 nolu sandıkta kullandık. Seçimin ilçemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimizi demokratik haklarını kullanmaya davet ediyorum. ” dedi.

 

Daha sonra okul bahçesindeki vatandaşlarla da sohbet eden Yıldız, diğer bölgelerdeki oy kullanılan okulları gezmek üzere buradan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.