Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti milletvekili Çalışkan’dan “Nevşehir’e müjde”

SİYASET 18.09.2023 - 18:57, Güncelleme: 18.09.2023 - 18:57
 

AK Parti milletvekili Çalışkan’dan “Nevşehir’e müjde”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Nevşehir Devlet Hastanesinin 3. Basamak Eğitim ve Araştırma Hastanesi olma süreci için gerekli adımların atıldığının müjdesini verdi.
  Devlet Hastanesinin sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve daha kapsamlı bir sağlık merkezi haline gelmek amacıyla 3. basamak bir hastane olma yolunda önemli bir adım atılarak, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü, Nevşehir İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay, Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekim Macit Yalçın ve Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan’ın katılımıyla gerçekleşen bir toplantıda, hastanenin bu önemli dönüşüm süreci üzerinde istişarelerde bulunuldu.   Milletvekili Emre Çalışkan; “3’ncü basamak hastane olmanın Nevşehir Devlet Hastanesi için taşıdığı anlam oldukça büyük. Bu dönüşüm, bir dizi önemli avantajı beraberinde getirecek. Daha Fazla Üst Düzey Doktor: Hastane, daha fazla profesör ve doçent unvanına sahip doktora ev sahipliği yaparak, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırabilecek. Kapsamlı Kanser Tedavisi: Onkoloji kliniği ile hastanede kanser hastaları, başka illere gitmeden tüm tedavilerini alabilecekler. Döner Sermaye Gelirlerinin Artması: Hastanenin 3. basamak bir hastane olması, döner sermaye gelirlerinin artmasına ve daha fazla kaynak sağlanmasına katkı sağlayacak” dedi.   Nevşehir Devlet Hastanesi’nin bu dönüşümü, bölgenin sağlık hizmetleri açısından daha cazip hale gelmesine ve hastalar için daha iyi bir sağlık hizmeti sunulmasına olanak tanıyacağını ifade eden milletvekili Çalışkan; “Bu önemli adımın hayırlara vesile olması temenni ediyor. Bu dönüşüm süreci için AK Kadrolarımızla büyük bir gayretle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Nevşehir Devlet Hastanesinin 3. Basamak Eğitim ve Araştırma Hastanesi olma süreci için gerekli adımların atıldığının müjdesini verdi.

 

Devlet Hastanesinin sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve daha kapsamlı bir sağlık merkezi haline gelmek amacıyla 3. basamak bir hastane olma yolunda önemli bir adım atılarak, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü, Nevşehir İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay, Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekim Macit Yalçın ve Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan’ın katılımıyla gerçekleşen bir toplantıda, hastanenin bu önemli dönüşüm süreci üzerinde istişarelerde bulunuldu.

 

Milletvekili Emre Çalışkan; “3’ncü basamak hastane olmanın Nevşehir Devlet Hastanesi için taşıdığı anlam oldukça büyük. Bu dönüşüm, bir dizi önemli avantajı beraberinde getirecek. Daha Fazla Üst Düzey Doktor: Hastane, daha fazla profesör ve doçent unvanına sahip doktora ev sahipliği yaparak, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırabilecek. Kapsamlı Kanser Tedavisi: Onkoloji kliniği ile hastanede kanser hastaları, başka illere gitmeden tüm tedavilerini alabilecekler. Döner Sermaye Gelirlerinin Artması: Hastanenin 3. basamak bir hastane olması, döner sermaye gelirlerinin artmasına ve daha fazla kaynak sağlanmasına katkı sağlayacak” dedi.

 

Nevşehir Devlet Hastanesi’nin bu dönüşümü, bölgenin sağlık hizmetleri açısından daha cazip hale gelmesine ve hastalar için daha iyi bir sağlık hizmeti sunulmasına olanak tanıyacağını ifade eden milletvekili Çalışkan; “Bu önemli adımın hayırlara vesile olması temenni ediyor. Bu dönüşüm süreci için AK Kadrolarımızla büyük bir gayretle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.