Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Milletvekili Çalışkan, Türkmenistan'da

SİYASET 27.12.2023 - 13:11, Güncelleme: 27.12.2023 - 13:11
 

AK Parti Milletvekili Çalışkan, Türkmenistan'da

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan Türkmenistan’a “Arkadağlı Serdar ile Mutlu Gençlik Yılı Onuruna Düzenlenen Uluslararası Konferansa” katılmak için ziyarette bulundu.
  TÜRKPA Genç Parlamenterler Komisyon Başkanı olarak Türkmenistan’a giden  AK Parti Nevşehir Milletvekili  Emre Çalışkan; Anadolu Ajansı, TRT Haber, TRT Avaz, Türkmenistan TV ve MNP kanallarına değerlendirmelerde bulundu. Çalışkan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde gelişen Türkiye Türkmenistan ilişikleri, Türkmenistan'ın TÜRKPA'ya tam üyelik süreci ve Genç parlamenterlerin sürece katkıları konularından bahsederek basına açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhammedov tarafından davet edilen Çalışkan, özellikle son dönemde, ilişkilerimizin kuvvetli bir ivme kazandığını belirterek, davetleri için başta Devlet Başkanı Serdar Berdimuhammedov olmak üzere bütün Türkmenistan heyetine teşekkürlerini iletti    
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan Türkmenistan’a “Arkadağlı Serdar ile Mutlu Gençlik Yılı Onuruna Düzenlenen Uluslararası Konferansa” katılmak için ziyarette bulundu.

 

TÜRKPA Genç Parlamenterler Komisyon Başkanı olarak Türkmenistan’a giden   AK Parti Nevşehir Milletvekili  Emre Çalışkan; Anadolu Ajansı, TRT Haber, TRT Avaz, Türkmenistan TV ve MNP kanallarına değerlendirmelerde bulundu. Çalışkan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde gelişen Türkiye Türkmenistan ilişikleri, Türkmenistan'ın TÜRKPA'ya tam üyelik süreci ve Genç parlamenterlerin sürece katkıları konularından bahsederek basına açıklamalarda bulundu.

Bu kapsamda Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhammedov tarafından davet edilen Çalışkan, özellikle son dönemde, ilişkilerimizin kuvvetli bir ivme kazandığını belirterek, davetleri için başta Devlet Başkanı Serdar Berdimuhammedov olmak üzere bütün Türkmenistan heyetine teşekkürlerini iletti

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.