Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Başkanı Kemikkıran, gazeteciler ile bir araya geldi

SİYASET 09.01.2024 - 14:47, Güncelleme: 09.01.2024 - 14:47
 

AK Parti İl Başkanı Kemikkıran, gazeteciler ile bir araya geldi

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.
  AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’ın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programına, Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, Gazeteciler Cemiyet Başkanı Bayram Ekici ve şehirde görev yapan gazeteciler katıldı. AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran burada yaptığı açıklamada,  Gazeteciliğin ne kadar zor, ne kadar meşakkatli, ne kadar özveri gerektiren bir meslek olduğunu bir kez daha idrak ettik. Demokrasinin gereği halkın haber alma, halkın doğru şekilde bilgilendirilmesi için görev ifa ediyorsunuz. 10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun. Rabbim inşallah nice güzel günlerde böyle bir olmayı hepinize nasip etsin diyorum” diye konuştu.  
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

 

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’ın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programına, Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, Gazeteciler Cemiyet Başkanı Bayram Ekici ve şehirde görev yapan gazeteciler katıldı.

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran burada yaptığı açıklamada,  Gazeteciliğin ne kadar zor, ne kadar meşakkatli, ne kadar özveri gerektiren bir meslek olduğunu bir kez daha idrak ettik. Demokrasinin gereği halkın haber alma, halkın doğru şekilde bilgilendirilmesi için görev ifa ediyorsunuz. 10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun. Rabbim inşallah nice güzel günlerde böyle bir olmayı hepinize nasip etsin diyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.