Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti heyeti, MHP İl kongresine katıldı

SİYASET 23.09.2023 - 14:31, Güncelleme: 23.09.2023 - 14:31
 

AK Parti heyeti, MHP İl kongresine katıldı

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin 14.Olağan kongresine katıldı.
  MHP İl Başkanlığı 14.Olağan kongresi bugün Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı. Kongreye tek aday katılan mevcut İl Başkanı Adnan Doğu yeniden İl Başkanlığı’na seçilirken MHP kongresine katılan AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, MHP İl Başkanı Adnan Doğu’yu ilk kutlayanlar arasında yer aldı. Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran açıklamasında, “Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresine İl Başkanımız, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımız ile katıldık. Gerçekleşen Kongre ile güven tazeleyen Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu‘ ya yeni dönemde başarılar diliyoruz. Rabbim hayırlı görevler yapmayı nasip etsin” dedi.  
AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin 14.Olağan kongresine katıldı.

 

MHP İl Başkanlığı 14.Olağan kongresi bugün Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı. Kongreye tek aday katılan mevcut İl Başkanı Adnan Doğu yeniden İl Başkanlığı’na seçilirken MHP kongresine katılan AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, MHP İl Başkanı Adnan Doğu’yu ilk kutlayanlar arasında yer aldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran açıklamasında, “Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresine İl Başkanımız, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımız ile katıldık. Gerçekleşen Kongre ile güven tazeleyen Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu‘ ya yeni dönemde başarılar diliyoruz. Rabbim hayırlı görevler yapmayı nasip etsin” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.