Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AFAD Kahramanmaraş depreminin şiddetini 7,7 olarak güncelledi

GÜNCEL 06.02.2023 - 13:00, Güncelleme: 06.02.2023 - 13:00
 

AFAD Kahramanmaraş depreminin şiddetini 7,7 olarak güncelledi

AFAD merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin büyüklüğünü güncelledi.
  AFAD merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin büyüklüğünü güncelledi. Saat 04.17'de 7,4 olarak duyurulan depremin büyüklüğü 7,7 şeklinde revize edildi. Pazarcık ilçesi merkezli depremde 10 ilde toplam 284 kişi hayatını kaybetti.    Kahramanmaraş'ta merkez üssü Pazarcık ilçesi olan 7,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü ilerleyen saatlerde AFAD tarafından 7,7 olarak revize edildi.
AFAD merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin büyüklüğünü güncelledi.

 

AFAD merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin büyüklüğünü güncelledi. Saat 04.17'de 7,4 olarak duyurulan depremin büyüklüğü 7,7 şeklinde revize edildi. Pazarcık ilçesi merkezli depremde 10 ilde toplam 284 kişi hayatını kaybetti. 

 

Kahramanmaraş'ta merkez üssü Pazarcık ilçesi olan 7,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü ilerleyen saatlerde AFAD tarafından 7,7 olarak revize edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.