Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun”

SİYASET 10.01.2023 - 11:21, Güncelleme: 10.01.2023 - 11:21
 

Açıkgöz, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun”

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında, Hayatın her anında, insanı ve toplumları ilgilendiren konular hakkında bilgilendirici, aydınlatıcı, tarafsız ve objektif habercilik mücadelenizi gönülden kutluyorum dedi. Açıkgöz, “Çok kıymetli emekleriniz ile çalışmalarınız neticesinde, sağlıklı ve hızlı haber kaynaklarına ulaşarak aydınlanıyoruz. Başta Nevşehir’imizdeki siz değerli yerel basın mensuplarımıza, ulusal basın temsilcilerimize ve tüm basın mensuplarımıza aziz milletimiz adına ayrı ayrı minnettarım. Türkiye Yüzyılı’nda Türkiye’nin başarılarını kamuoyuna ve dünyaya ilkeli ve doğru bir şekilde duyuracak, bilgilendirecek siz değerli arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Fedakârlık mesleğini örnek bir şekilde icra eden, demokrasi, ahlak ve toplumsal sorumluluk bilincini kendine ilke edinen gazetecilerimize bu kutlu görevlerinde başarılar diliyor; il merkezimizdeki ve ilçelerimizdeki yerel gazete, dergi, radyolarda çalışan tüm gazetecilerimiz ile yaygın basın ve haber ajansları temsilcilerimizin, tüm basın emekçilerimizin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nü kutluyor, aileleri ve sevdikleri ile birlikte sağlık ve esenlik dolu günler diliyorum; bu kutsal vazife uğrunda görev şehidi olan gazetecilerimizi ve basın mensuplarımıza da Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Saygılarımı ve muhabbetlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında, Hayatın her anında, insanı ve toplumları ilgilendiren konular hakkında bilgilendirici, aydınlatıcı, tarafsız ve objektif habercilik mücadelenizi gönülden kutluyorum dedi.

Açıkgöz, “Çok kıymetli emekleriniz ile çalışmalarınız neticesinde, sağlıklı ve hızlı haber kaynaklarına ulaşarak aydınlanıyoruz. Başta Nevşehir’imizdeki siz değerli yerel basın mensuplarımıza, ulusal basın temsilcilerimize ve tüm basın mensuplarımıza aziz milletimiz adına ayrı ayrı minnettarım. Türkiye Yüzyılı’nda Türkiye’nin başarılarını kamuoyuna ve dünyaya ilkeli ve doğru bir şekilde duyuracak, bilgilendirecek siz değerli arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Fedakârlık mesleğini örnek bir şekilde icra eden, demokrasi, ahlak ve toplumsal sorumluluk bilincini kendine ilke edinen gazetecilerimize bu kutlu görevlerinde başarılar diliyor; il merkezimizdeki ve ilçelerimizdeki yerel gazete, dergi, radyolarda çalışan tüm gazetecilerimiz ile yaygın basın ve haber ajansları temsilcilerimizin, tüm basın emekçilerimizin “ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nü kutluyor, aileleri ve sevdikleri ile birlikte sağlık ve esenlik dolu günler diliyorum; bu kutsal vazife uğrunda görev şehidi olan gazetecilerimizi ve basın mensuplarımıza da Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Saygılarımı ve muhabbetlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.