Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

94 yaşında ilk kez Vali gören Osman amca vefat etti

GÜNCEL 30.09.2022 - 15:52, Güncelleme: 30.09.2022 - 16:00
 

94 yaşında ilk kez Vali gören Osman amca vefat etti

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i Kaşkışla Köyü’nde “Vatan Yıkılmaz” sözleri ile karşılayan 95 yaşındaki Osman Güneş, Eskişehir’de vefat etti.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 13 Temmuz 2021 tarihinde Kozaklı ilçesine bağlı Başkışlar köyünü ziyaret etti. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i ilk kez gören 94 yaşındaki Osman Güneş ise burada “ Sayın Valim hoş geldiniz. Köyümüze ilk defa bir Vali geliyor. Sen geldin. Vatan yıkılmaz” sözleriyle karşılamıştı. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ise Osman Amcanın elini öperek hayır duasını alırken burada bulunanların yüzlerini güldürmüştü. Nevşehir Valisi Becel’i güler yüzlü karşılaması ile hazırlanacak olan Osman Güneş bugün Eskişehir’de vefat etti. Osman Güneş’in cenaze namazının yarın öğle namazına müteakip Kaşkışla köyünde kılınmasının ardından toprağa verileceği öğrenildi.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i Kaşkışla Köyü’nde “Vatan Yıkılmaz” sözleri ile karşılayan 95 yaşındaki Osman Güneş, Eskişehir’de vefat etti.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 13 Temmuz 2021 tarihinde Kozaklı ilçesine bağlı Başkışlar köyünü ziyaret etti. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i ilk kez gören 94 yaşındaki Osman Güneş ise burada “ Sayın Valim hoş geldiniz. Köyümüze ilk defa bir Vali geliyor. Sen geldin. Vatan yıkılmaz” sözleriyle karşılamıştı. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ise Osman Amcanın elini öperek hayır duasını alırken burada bulunanların yüzlerini güldürmüştü.

Nevşehir Valisi Becel’i güler yüzlü karşılaması ile hazırlanacak olan Osman Güneş bugün Eskişehir’de vefat etti. Osman Güneş’in cenaze namazının yarın öğle namazına müteakip Kaşkışla köyünde kılınmasının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.