Sitenin sağında bir giydirme reklam

1.Amatör Ligde son yarı finalist Ürgüpspor oldu

SPOR 06.04.2023 - 23:29, Güncelleme: 06.04.2023 - 23:32
 

1.Amatör Ligde son yarı finalist Ürgüpspor oldu

Nevşehir 1.Amatör Lig play off rövanş karşılaşmasında Ürgüpspor, Hacıbektaşgücü’nü 8-0 mağlup ederek yarı finale çıkan son takım oldu.
  Nevşehir 1.Amatör Lig play off çeyrek final müsabakaları bu akşam oynanan Ürgüpspor-Hacıbektaşgücü maçıyla tamamlandı. İlk maçta sahadan 7-0 gibi farklı skorla ayrılan Ürgüpspor rövanş maçında Ürgüp Çim futbol sahasında Hacıbektaşgücü’nü konuk etti. Mücadelenin başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Ürgüpspor maçın 90 dakikası sonunda sahadan 8-0 gibi farklı skorla galip gelerek yarı finale çıkan son takım oldu.
Nevşehir 1.Amatör Lig play off rövanş karşılaşmasında Ürgüpspor, Hacıbektaşgücü’nü 8-0 mağlup ederek yarı finale çıkan son takım oldu.

 

Nevşehir 1.Amatör Lig play off çeyrek final müsabakaları bu akşam oynanan Ürgüpspor- Hacıbektaşgücü maçıyla tamamlandı. İlk maçta sahadan 7-0 gibi farklı skorla ayrılan Ürgüpspor rövanş maçında Ürgüp Çim futbol sahasında Hacıbektaşgücü’nü konuk etti. Mücadelenin başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Ürgüpspor maçın 90 dakikası sonunda sahadan 8-0 gibi farklı skorla galip gelerek yarı finale çıkan son takım oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.