Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 24 Nisan Çarşamba Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 24.04.2024 - 18:47, Güncelleme: 24.04.2024 - 18:47
 

Uzer Sarrafiye ile 24 Nisan Çarşamba Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 24 Nisan Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 24 Nisan Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. - Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi öğrencileri, Kayaşehir ve Meryem Ana Kilisesi’ni gezdi. - İçişleri Bakanlığı’na bağlı Vilayetler Evi Hotels, Nevşehir’de vatandaşların hizmetine açıldı. - Nevşehir’de özel halk otobüsleri yarından geçerli olmak üzere zamlanırken 12 lira olan tam ücret 17 liraya yükseldi. - Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve beraberindeki iş insanları İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Feralan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. - Özel Kardelen Koleji’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu aralıksız devam ediyor. - Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında Valilik Toplantı salonunda İl Turizm Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısı yapıldı. - Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında 3-11 Ağustos tarihleri arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenecek olan “Balon ve Kültür Yolu Festivali” ön hazırlık toplantısı yapıldı. - Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litresine 1 lira 17 kuruş indirim geliyor. - Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından bu gece saatlerinden itibaren başlayacak olan toz taşınımı uyarısı yapıldı.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 24 Nisan Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 24 Nisan Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi öğrencileri, Kayaşehir ve Meryem Ana Kilisesi’ni gezdi.

- İçişleri Bakanlığı’na bağlı Vilayetler Evi Hotels, Nevşehir’de vatandaşların hizmetine açıldı.

- Nevşehir’de özel halk otobüsleri yarından geçerli olmak üzere zamlanırken 12 lira olan tam ücret 17 liraya yükseldi.

- Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve beraberindeki iş insanları İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Feralan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

- Özel Kardelen Koleji’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu aralıksız devam ediyor.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında Valilik Toplantı salonunda İl Turizm Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısı yapıldı.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında 3-11 Ağustos tarihleri arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenecek olan “Balon ve Kültür Yolu Festivali” ön hazırlık toplantısı yapıldı.

- Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litresine 1 lira 17 kuruş indirim geliyor.

- Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından bu gece saatlerinden itibaren başlayacak olan toz taşınımı uyarısı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.