Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İşte Nevşehir Belediye Meclis üyeliğini kazanan isimler

SİYASET 01.04.2024 - 14:29, Güncelleme: 01.04.2024 - 20:02
 

İşte Nevşehir Belediye Meclis üyeliğini kazanan isimler

31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinin ardından Nevşehir Belediye Başkanlığı’nı Rasim Arı’nın kazanmasının ardından Nevşehir Belediye Meclisi’nde de İYİ Parti 17 meclis üyesi kazandı.
  31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinin ardından İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Rasim Arı’nın Nevşehir Belediye Başkanı olarak seçilmesinin ardından Belediye Meclisi’nde de partilerin dağılımı belli oldu. Nevşehir Belediye Meclisi’nde İYİ Parti kontenjan adaylar ile birlikte 17 kişi ile Belediye Meclisi’nde temsil edilecekken, AK Parti 13 belediye meclis üyesi kazandı. MHP ise Belediye Meclis üyesi olarak sadece 1 kişi ile temsil edilecek.   Nevşehir Belediye Meclisi şu isimlerden oluştu:   İYİ Parti Yasemin Çöloğlu Ongu- Emekli Zafer Yalçın- İngilizce Öğretmeni Şahin Bulmuş-Turizmci Ömer Yasakçı-Turizmci Murat Pastutmaz-Turizmci Kasım Kaynar- İş adamı Gürbüz İlbulan- Esnaf Durmuş Akkuş- Sanayici Hasan Özpamuk- Esnaf Hilal Uçar- Çevre Mühendisi Furkan Avşar- Esnaf Şervan Sancak- Finansçı Hakan Usalan- İşletmeci Hasan İler- Mimar (Kontenjan) Hasan Hüseyin Berber- Eski Bankacı (Kontenjan) Veli Kırşehirli- Muhtar (Kontenjan)   AK Parti Beyhan Kesekçi Nejat Kulak Ahmet Ağır Sait Uzer Yasin İnanır Taner Güven Ali Rıza Kalcı Aydın Başol Hacı Güngör Hülya Belirir Ercan Şaban Kolaybulan Gülhan Kartal     MHP Mustafa Ayhan Akçalı
31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinin ardından Nevşehir Belediye Başkanlığı’nı Rasim Arı’nın kazanmasının ardından Nevşehir Belediye Meclisi’nde de İYİ Parti 17 meclis üyesi kazandı.

 

31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinin ardından İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Rasim Arı’nın Nevşehir Belediye Başkanı olarak seçilmesinin ardından Belediye Meclisi’nde de partilerin dağılımı belli oldu.

Nevşehir Belediye Meclisi’nde İYİ Parti kontenjan adaylar ile birlikte 17 kişi ile Belediye Meclisi’nde temsil edilecekken, AK Parti 13 belediye meclis üyesi kazandı. MHP ise Belediye Meclis üyesi olarak sadece 1 kişi ile temsil edilecek.

 

Nevşehir Belediye Meclisi şu isimlerden oluştu:

 

İYİ Parti

Yasemin Çöloğlu Ongu- Emekli

Zafer Yalçın- İngilizce Öğretmeni

Şahin Bulmuş-Turizmci

Ömer Yasakçı-Turizmci

Murat Pastutmaz-Turizmci

Kasım Kaynar- İş adamı

Gürbüz İlbulan- Esnaf

Durmuş Akkuş- Sanayici

Hasan Özpamuk- Esnaf

Hilal Uçar- Çevre Mühendisi

Furkan Avşar- Esnaf

Şervan Sancak- Finansçı

Hakan Usalan- İşletmeci

Hasan İler- Mimar (Kontenjan)

Hasan Hüseyin Berber- Eski Bankacı (Kontenjan)

Veli Kırşehirli- Muhtar (Kontenjan)

 

AK Parti

Beyhan Kesekçi

Nejat Kulak

Ahmet Ağır

Sait Uzer

Yasin İnanır

Taner Güven

Ali Rıza Kalcı

Aydın Başol

Hacı Güngör

Hülya Belirir

Ercan Şaban Kolaybulan

Gülhan Kartal

 

 

MHP

Mustafa Ayhan Akçalı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.