Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ziraat Odaları Başkanlarından Gizligider'e hayırlı olsun ziyareti

NEVŞEHİR 19.05.2022 - 14:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ziraat Odaları Başkanlarından Gizligider'e hayırlı olsun ziyareti

Nevşehir Ziraat Odaları İl Koordinasyon başkanları Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'i bakanlıktaki makamında ziyaret ettiler.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ziraat Odaları İl Koordinasyon başkanları Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'i bakanlıktaki makamında ziyaret ettiler.     AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'nin de katıldığı ziyarete ilişkin Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, "Nevşehir Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanları olarak Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığına atanan Sn Ebubekir Gizligider'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk il çiftçilerimizin sorunlarını ilettik. Göstermiş oldukları ilgi ve alakaya Sn Ebubekir Gizligider'e ve Nevşehir Milletvekilimiz Yücel Menekşe'ye teşekkür ederiz" dedi.   
Nevşehir Ziraat Odaları İl Koordinasyon başkanları Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'i bakanlıktaki makamında ziyaret ettiler.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ziraat Odaları İl Koordinasyon başkanları Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'i bakanlıktaki makamında ziyaret ettiler.  

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'nin de katıldığı ziyarete ilişkin Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, "Nevşehir Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanları olarak Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığına atanan Sn Ebubekir Gizligider'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk il çiftçilerimizin sorunlarını ilettik. Göstermiş oldukları ilgi ve alakaya Sn Ebubekir Gizligider'e ve Nevşehir Milletvekilimiz Yücel Menekşe'ye teşekkür ederiz" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.