Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yıldız, Tarihi Kentler Birliği Komisyon Üyeliğine Seçildi

BELEDİYELER 12.05.2018 - 14:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yıldız, Tarihi Kentler Birliği Komisyon Üyeliğine Seçildi

Tarihi Kentler Birliğine üye olan Ürgüp Belediyesinin Başkanı Fahri Yıldız, Plan Bütçe Komisyonu üyeliğine seçildi.
  Tarihi Kentler Birliği'nin (TKB) kuruluşu ve gelişim sürecinin görüşüldüğü Tarihi Kentler Birliği Kastamonu buluşması, Ilgaz Dağı'ndaki bir otelde gerçekleştiriliyor.   Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Tarihi Kentler Birliği Başkanı Nihat Çiftçi, Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Yalçın Kurt,​​​​​​ ve bir çok seçkin ismin katıldığı 460 üyesi bulunan birliğin toplantısına Ürgüp Belediyesini temsilen katılan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Plan-Bütçe Komisyonu üyeliğine seçildi.   Toplantı Tarihi Kentler Birliğinin kuruluşu ve gelişme süreci başlığıyla Kastamonu'da 11-12 Mayıs 2018 tarihinde yapılıyor.
Tarihi Kentler Birliğine üye olan Ürgüp Belediyesinin Başkanı Fahri Yıldız, Plan Bütçe Komisyonu üyeliğine seçildi.

 

Tarihi Kentler Birliği'nin (TKB) kuruluşu ve gelişim sürecinin görüşüldüğü Tarihi Kentler Birliği Kastamonu buluşması, Ilgaz Dağı'ndaki bir otelde gerçekleştiriliyor.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Tarihi Kentler Birliği Başkanı Nihat Çiftçi, Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Yalçın Kurt,​​​​​​ ve bir çok seçkin ismin katıldığı 460 üyesi bulunan birliğin toplantısına Ürgüp Belediyesini temsilen katılan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Plan-Bütçe Komisyonu üyeliğine seçildi.

 

Toplantı Tarihi Kentler Birliğinin kuruluşu ve gelişme süreci başlığıyla Kastamonu'da 11-12 Mayıs 2018 tarihinde yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.