Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yıldıray Koçal’dan Nevşehir Belediyespor taraftarına mesaj var

SPOR 11.11.2021 - 13:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yıldıray Koçal’dan Nevşehir Belediyespor taraftarına mesaj var

Nevşehir Belediyespor’un golcü futbolcusu Yıldıray Koçal, Batman Petrolspor maçına da diğer maçlar gibi hazırlandığını söyledi.
  Nevşehir Belediyespor’un başarılı forveti Yıldıray Koçal son haftalarda ki gidişatın kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederken kendisinin gol atmasından daha çok Nevşehir Belediyespor’un kazanması olduğun söyledi. Yıldıray Koçal, “ İyi bir gidişatımız var. Hem kendi adıma hem de takımımın adına gidişatımız çok iyi. Gol atmak tabi ki benim için çok önemli. Tabi daha önemlisi takımımın kazanması. Taraftarımıza buradan verebileceğim mesaj, bu hafta çok önemli bir maça çıkacağız. Grubun lideri yenilgisiz bir takımla oynayacağız. Taraftarımızın tribünleri doldurup bize her zamankinden daha fazla desteklemesini istiyoruz. Çünkü biz birlikte başaracağımıza inandık. İyi bir aile ortamımız var. Bunun herkes farkında. Eğer ligi istediğimiz yerde bitirmek istiyorsak taraftarımıza gerçekten ihtiyacımız var. İnşallah bu hafta taraftarlarımız tribünleri doldurur. Bizde elimizden gelen her şeyi yaparak lideri buradan eli boş göndermek istiyoruz. Biz sezon sonu istediğimiz yerde olacağımıza inanıyorum. Çünkü iyi çalışıyoruz. Herkes buna inandı. Şehir olarak da kenetlenirsek istediğimiz yerde ligi bitireceğimize inanıyorum” dedi. “Ben maç ayırt etmiyorum” Son haftalarda ki golleri ile Nevşehir Belediyespor’un yükselişen büyük katkı sağlayan Yıldıray Koçal kendisinin maç maç düşünmediğini ifade ederken şunları kaydetti. “Maç maç düşünüyoruz tabi ki ama ben kendi adıma maç ayırt etmiyorum. Her maçta verdiğim mücadeleyi bu maçta da vereceğim. Benim için Batman maçı da aynı diğer maçlarda aynı. İnşallah yine kazanan biz oluruz. İnşallah hafta sonunda hem kendi adıma hem takımımın adına iyi bir sonuçla sahadan ayrılacağız.”
Nevşehir Belediyespor’un golcü futbolcusu Yıldıray Koçal, Batman Petrolspor maçına da diğer maçlar gibi hazırlandığını söyledi.

 

Nevşehir Belediyespor’un başarılı forveti Yıldıray Koçal son haftalarda ki gidişatın kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederken kendisinin gol atmasından daha çok Nevşehir Belediyespor’un kazanması olduğun söyledi. Yıldıray Koçal, “ İyi bir gidişatımız var. Hem kendi adıma hem de takımımın adına gidişatımız çok iyi. Gol atmak tabi ki benim için çok önemli. Tabi daha önemlisi takımımın kazanması. Taraftarımıza buradan verebileceğim mesaj, bu hafta çok önemli bir maça çıkacağız. Grubun lideri yenilgisiz bir takımla oynayacağız. Taraftarımızın tribünleri doldurup bize her zamankinden daha fazla desteklemesini istiyoruz. Çünkü biz birlikte başaracağımıza inandık. İyi bir aile ortamımız var. Bunun herkes farkında. Eğer ligi istediğimiz yerde bitirmek istiyorsak taraftarımıza gerçekten ihtiyacımız var. İnşallah bu hafta taraftarlarımız tribünleri doldurur. Bizde elimizden gelen her şeyi yaparak lideri buradan eli boş göndermek istiyoruz. Biz sezon sonu istediğimiz yerde olacağımıza inanıyorum. Çünkü iyi çalışıyoruz. Herkes buna inandı. Şehir olarak da kenetlenirsek istediğimiz yerde ligi bitireceğimize inanıyorum” dedi.

“Ben maç ayırt etmiyorum”

Son haftalarda ki golleri ile Nevşehir Belediyespor’un yükselişen büyük katkı sağlayan Yıldıray Koçal kendisinin maç maç düşünmediğini ifade ederken şunları kaydetti.

“Maç maç düşünüyoruz tabi ki ama ben kendi adıma maç ayırt etmiyorum. Her maçta verdiğim mücadeleyi bu maçta da vereceğim. Benim için Batman maçı da aynı diğer maçlarda aynı. İnşallah yine kazanan biz oluruz. İnşallah hafta sonunda hem kendi adıma hem takımımın adına iyi bir sonuçla sahadan ayrılacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.