MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yılbaşı tedbirleri denetlendi

İLÇELER 01.01.2021 - 14:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yılbaşı tedbirleri denetlendi

Ürgüp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı yeni yıl tedbirlerini yerinde denetleyerek İlçe Emniyet Müdür V. Serkan Telli ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Buket Ergün' den bilgiler aldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı yeni yıl tedbirlerini yerinde denetleyerek İlçe Emniyet Müdür V. Serkan Telli ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Buket Ergün' den bilgiler aldı.     Kaymakamı Maraşlı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe merkezinde görevli asayiş noktalarını ve MOBESE güvenlik merkezi ile Sarıyazı asayiş ve uygulama noktasını ziyaret edip, yerinde incelemelerde bulundu.     Kolluk kuvvetlerinin yeni yılını kutlayan Kaymakam Maraşlı görevlerinde başarılar diledi.  Kaymakam Mehmet Maraşlı, Ürgüp İtfaiyesinde nöbet tutan görevliler ile Ürgüp Devlet Hastanesinde nöbetçi personelleri de ziyaret edip yeni yıllarını kutlayıp, hayırlı nöbetler temennisinde bulundu. 
Ürgüp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı yeni yıl tedbirlerini yerinde denetleyerek İlçe Emniyet Müdür V. Serkan Telli ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Buket Ergün' den bilgiler aldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı yeni yıl tedbirlerini yerinde denetleyerek İlçe Emniyet Müdür V. Serkan Telli ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Buket Ergün' den bilgiler aldı.  

 

Kaymakamı Maraşlı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe merkezinde görevli asayiş noktalarını ve MOBESE güvenlik merkezi ile Sarıyazı asayiş ve uygulama noktasını ziyaret edip, yerinde incelemelerde bulundu.  

 

Kolluk kuvvetlerinin yeni yılını kutlayan Kaymakam Maraşlı görevlerinde başarılar diledi.  Kaymakam Mehmet Maraşlı, Ürgüp İtfaiyesinde nöbet tutan görevliler ile Ürgüp Devlet Hastanesinde nöbetçi personelleri de ziyaret edip yeni yıllarını kutlayıp, hayırlı nöbetler temennisinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.