Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yıkında Kayaşehir'in önü açılsın !

NEVŞEHİR 26.03.2021 - 10:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yıkında Kayaşehir'in önü açılsın !

Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir il merkezinde turizme açılan ve önümüzdeki yıllarda özellikle il merkezine yerli ve yabancı çok sayıda turisti çekmesi beklenen Kaya Şehir'in önünde bir harabe yatıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir il merkezinde turizme açılan ve önümüzdeki yıllarda özellikle il merkezine yerli ve yabancı çok sayıda turisti çekmesi beklenen Kaya Şehir'in önünde bir harabe yatıyor.     Bir çoğu içerisinde oturulamaz ve harabe haline dönüşen, 4-5 katlı binaların gölgelediği Kaya Şehir ve Kurşunlu Cami mevkiindeki bu binaların gerekli işlemler yapıldıktan sonra yıkılması durumunda Kaya Şehir'in daha güzel bir görünüm kazanacağı ortada.     Yıllardır bir türlü yıkılamayan söz konusu harabe binaların yıkılması halinde aynı zamanda belediyenin Kurşunlu Camii yanından Kaya Şehir'e yürüyüş yoluyla birlikte ulaşımı da rahatlatmış olunacak.    
Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir il merkezinde turizme açılan ve önümüzdeki yıllarda özellikle il merkezine yerli ve yabancı çok sayıda turisti çekmesi beklenen Kaya Şehir'in önünde bir harabe yatıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir il merkezinde turizme açılan ve önümüzdeki yıllarda özellikle il merkezine yerli ve yabancı çok sayıda turisti çekmesi beklenen Kaya Şehir'in önünde bir harabe yatıyor.  

 

Bir çoğu içerisinde oturulamaz ve harabe haline dönüşen, 4-5 katlı binaların gölgelediği Kaya Şehir ve Kurşunlu Cami mevkiindeki bu binaların gerekli işlemler yapıldıktan sonra yıkılması durumunda Kaya Şehir'in daha güzel bir görünüm kazanacağı ortada.  

 

Yıllardır bir türlü yıkılamayan söz konusu harabe binaların yıkılması halinde aynı zamanda belediyenin Kurşunlu Camii yanından Kaya Şehir'e yürüyüş yoluyla birlikte ulaşımı da rahatlatmış olunacak.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.