MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yeterli talep olması halinde 50'ye yakın kurs açılabilecek

İLÇELER 17.09.2020 - 13:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yeterli talep olması halinde 50'ye yakın kurs açılabilecek

Avanos Halk Eğitim Merkezi ve Akşam sanat okulu müdürlüğü yeni eğitim öğretim döneminde yeterli talep olması durumunda 50'ye yakın, ücretsiz kurs düzenleyecek.
  NEVŞEHİR(MHA) Avanos Halk Eğitim Merkezi ve Akşam sanat okulu müdürlüğü yeni eğitim öğretim döneminde yeterli talep olması durumunda 50'ye yakın, ücretsiz kurs düzenleyecek.     Edinilen bilgiye göre; yeterli kursiyer sayısına ulaşılması durumunda Avanos Halk Eğitim merkezinde Okuma yazma, Ahşap, Fransızca, İngilizce, Osmanlıca, Bilgisayar kullanımı, Zeka oyunları öğreticiliği, Hat, Ebru, Mozaik, Arıcılık, Halk Oyunları, Hijyen Eğitimleri, Gitar Eğitimi, Güzellik ve Saç bakımı, Makyaj, Manikür, Çini - Rapido gibi kurslarda açılabilecek.     Ücretsiz olarak açılacak kurslara katılmak isteyenlerin merkez müdürlüğüne başvuruda bulunmaları istendi.  
Avanos Halk Eğitim Merkezi ve Akşam sanat okulu müdürlüğü yeni eğitim öğretim döneminde yeterli talep olması durumunda 50'ye yakın, ücretsiz kurs düzenleyecek.

 

NEVŞEHİR(MHA) Avanos Halk Eğitim Merkezi ve Akşam sanat okulu müdürlüğü yeni eğitim öğretim döneminde yeterli talep olması durumunda 50'ye yakın, ücretsiz kurs düzenleyecek.  

 

Edinilen bilgiye göre; yeterli kursiyer sayısına ulaşılması durumunda Avanos Halk Eğitim merkezinde Okuma yazma, Ahşap, Fransızca, İngilizce, Osmanlıca, Bilgisayar kullanımı, Zeka oyunları öğreticiliği, Hat, Ebru, Mozaik, Arıcılık, Halk Oyunları, Hijyen Eğitimleri, Gitar Eğitimi, Güzellik ve Saç bakımı, Makyaj, Manikür, Çini - Rapido gibi kurslarda açılabilecek.  

 

Ücretsiz olarak açılacak kurslara katılmak isteyenlerin merkez müdürlüğüne başvuruda bulunmaları istendi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.