Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yazar Algan Sezgintüredi, Uçhisarlı Kadınlarla Biraraya Geldi

KÜLTÜR-SANAT 22.08.2016 - 11:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yazar Algan Sezgintüredi, Uçhisarlı Kadınlarla Biraraya Geldi

Yazar Algan Sezgintüredi, Uçhisar Kasabasında bulunan Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği’nde Uçhisarlı kadınlarla bir araya geldi.
   NEVŞEHİR (İHA) - Yazar Algan Sezgintüredi, Uçhisar Kasabasında bulunan Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği’nde Uçhisarlı kadınlarla bir araya geldi. Söyleşiye Uçhisar Belediye Başkanı ve Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Karaaslan'da katıldı.   Polisiye romanların yazarı Sezgintüredi, söyleşide, niçin polisiye romanları yazdığını ve bu romanları yazarken neler htiğini anlattı. Uçhisarlı kadınların merak ettikleri sorulara da cevap veren yazar Sezgintüredi, Uçhisarlı kadınlar ile bir arada olmaktan ve böyle güzel bir söyleşi yapmaktan dolayı son derece mutlu olduğu ifade etti. Yazar Algan Sezgintüredi söyleşi sonrasında ise son çıkan kitabını imzalayarak söyleyişiye katılan kadınlara hediye etti.
Yazar Algan Sezgintüredi, Uçhisar Kasabasında bulunan Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği’nde Uçhisarlı kadınlarla bir araya geldi.

 

 NEVŞEHİR (İHA) - Yazar Algan Sezgintüredi, Uçhisar Kasabasında bulunan Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği’nde Uçhisarlı kadınlarla bir araya geldi. Söyleşiye Uçhisar Belediye Başkanı ve Uçhisar Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Karaaslan'da katıldı.  

Polisiye romanların yazarı Sezgintüredi, söyleşide, niçin polisiye romanları yazdığını ve bu romanları yazarken neler htiğini anlattı. Uçhisarlı kadınların merak ettikleri sorulara da cevap veren yazar Sezgintüredi, Uçhisarlı kadınlar ile bir arada olmaktan ve böyle güzel bir söyleşi yapmaktan dolayı son derece mutlu olduğu ifade etti.

Yazar Algan Sezgintüredi söyleşi sonrasında ise son çıkan kitabını imzalayarak söyleyişiye katılan kadınlara hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.