MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yaprak Sayar, 30 Ağustos akşamı Kayaşehir’de

KÜLTÜR-SANAT 26.08.2021 - 14:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yaprak Sayar, 30 Ağustos akşamı Kayaşehir’de

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. Yıl Dönümünde Yaprak Sayar ile ipek Yolu’nda Meşk Konserlerinin durağı Dünyanın en eski kaya oyma yamaç yerleşim merkezi Kayaşehir olacak.
  Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Bahçeşehir Üniversitesi Medeniyet Araştırmaları Merkezi (BAU MEDAM) ortaklığıyla Türk müziğinin eşsiz tınılarını ülkemizin mimari dokusunda iz bırakan tarihi mekânlarda birleştiren “İpek Yolu’nda Meşk” konseri Nevşehir’de gerçekleştirilecek.   Nevşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 30 Ağustos Pazartesi akşamı Nevşehir Kalesi’nde düzenlenecek programda Klasik Türk Müziğinin yeni yıldızlarından Yaprak Sayar sahne alacak.   Sayar’a konserde kanunda Serkan Mesut Halili, viyolonselde Volkan Ertem ve neyde Ali Tüfekçi eşlik edecek.  
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. Yıl Dönümünde Yaprak Sayar ile ipek Yolu’nda Meşk Konserlerinin durağı Dünyanın en eski kaya oyma yamaç yerleşim merkezi Kayaşehir olacak.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Bahçeşehir Üniversitesi Medeniyet Araştırmaları Merkezi (BAU MEDAM) ortaklığıyla Türk müziğinin eşsiz tınılarını ülkemizin mimari dokusunda iz bırakan tarihi mekânlarda birleştiren “İpek Yolu’nda Meşk” konseri Nevşehir’de gerçekleştirilecek.

 

Nevşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 30 Ağustos Pazartesi akşamı Nevşehir Kalesi’nde düzenlenecek programda Klasik Türk Müziğinin yeni yıldızlarından Yaprak Sayar sahne alacak.

 

Sayar’a konserde kanunda Serkan Mesut Halili, viyolonselde Volkan Ertem ve neyde Ali Tüfekçi eşlik edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.