MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yaparsa Başkan Arı Yapar

NEVŞEHİR 14.12.2019 - 12:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yaparsa Başkan Arı Yapar

Yerel seçimlerden hemen önce Bu şehrin kaderi burası dediği Kale ve çevresindeki tarihi yeraltı şehrinin bir an önce turizme kazandırılması bekleniyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Yerel seçimlerden hemen önce Bu şehrin kaderi burası dediği Kale ve çevresindeki tarihi yeraltı şehrinin bir an önce turizme kazandırılması bekleniyor.   Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın seçilmesi durumunda üzerinde duracağı önemli projelerden biri de Nevşehir Kalesi ve civarındaki turistik alanın açılması idi. Nevşehir Kalesi ve civarındaki turizm alanının son durumu hakkında ayrıntılı bilgiler alan  Belediye Başkanı Rasim Arı, bundan tam bir yıl önce söz konusu projeye Nevşehir’in kaderi olarak baktığını dile getirmişti.   Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir’de il merkezine turistin girmesini sağlayacak olan projenin bir an önce tamamlanarak bölge, ülke ve dünya turizmine kazandırılmasına büyük önem verdiklerini bir yıl önce kamuoyuna duyuran Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, söz konusu alanın mümkün olan en kısa sürede turizme kazandırılması için bakanlıklar nezdinde de temasların tüm hızıyla sürdürüldüğünü de belirtmişti.
Yerel seçimlerden hemen önce Bu şehrin kaderi burası dediği Kale ve çevresindeki tarihi yeraltı şehrinin bir an önce turizme kazandırılması bekleniyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Yerel seçimlerden hemen önce Bu şehrin kaderi burası dediği Kale ve çevresindeki tarihi yeraltı şehrinin bir an önce turizme kazandırılması bekleniyor.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın seçilmesi durumunda üzerinde duracağı önemli projelerden biri de Nevşehir Kalesi ve civarındaki turistik alanın açılması idi.
Nevşehir Kalesi ve civarındaki turizm alanının son durumu hakkında ayrıntılı bilgiler alan  Belediye Başkanı Rasim Arı, bundan tam bir yıl önce söz konusu projeye Nevşehir’in kaderi olarak baktığını dile getirmişti.

 

Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir’de il merkezine turistin girmesini sağlayacak olan projenin bir an önce tamamlanarak bölge, ülke ve dünya turizmine kazandırılmasına büyük önem verdiklerini bir yıl önce kamuoyuna duyuran Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, söz konusu alanın mümkün olan en kısa sürede turizme kazandırılması için bakanlıklar nezdinde de temasların tüm hızıyla sürdürüldüğünü de belirtmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.