Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yangında koyunları ölen çiftçiye Vali Becel sahip çıktı

GÜNCEL 05.03.2021 - 17:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yangında koyunları ölen çiftçiye Vali Becel sahip çıktı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Kozaklı ilçesine bağlı Aylı köyünde 20 Şubat’ta çıkan yangında 120 koyun, kuzu ve keçisi ölen çiftçiye destek çıktı.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Kozaklı ilçesine bağlı Aylı köyünde 20 Şubat’ta çıkan yangında 120 koyun, kuzu ve keçisi ölen çiftçiye destek çıktı.   Yangının hemen ardından Nevşehir Valiliği ve Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yetkililerince başlatılan çalışmanın ardından ortaya çıkan rapor sonucunda, mağdur olan çiftçilere destek sağlanması kararlaştırıldı. Hüseyin Sevilen ve Rızvan Albayrak adlı üreticilerin yangında yok olan hayvanlarının yerine bazıları gebe olan 110 koyun bağışlandı.   Köyde yangının çıktığı yerde inceleme yapan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, yaptığı açıklamada, 120 koyunu telef olan vatandaşların yaralarının devlet desteği ile sarıldığını söyledi.   Becel, “Aylı köyünde 20 Şubatta çıkan yangında koyunlar telef oldu. Kendi canlarına bir şey olmaması tesellimiz oldu. Kısa sürede devlet millet işbirliği ile telef olanlarının yerine yenileri teslim edildi. Gönlümüzden böyle şeylerin bir daha yaşanmamasından yana” diye konuştu.   AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de konuşmasında helikopter kazasında şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, Türk milletine ve şehitlerin yakınlarına başsağlığı diledi. Çıkan yangında mağdur olan üreticileri devletin yalnız bırakmadığını söyledi. Hayvanları ölen Hüseyin Sevilen, "İlk günden beri tüm yetkililer bize yardımcı oluyor. Devletimizden Allah razı olsun. Cumhurbaşkanımıza, Tarım ve Orman Bakanımıza, Milletvekillerimize, Valimize, Kaymakamımıza çok teşekkür ederim. Devlet desteği ile 110 küçükbaş hayvan verildi. Ben devletimizin bu kadar destek sunacağını bilmiyordum. Allah devlete zeval vermesin” dedi.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Kozaklı ilçesine bağlı Aylı köyünde 20 Şubat’ta çıkan yangında 120 koyun, kuzu ve keçisi ölen çiftçiye destek çıktı.


Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Kozaklı ilçesine bağlı Aylı köyünde 20 Şubat’ta çıkan yangında 120 koyun, kuzu ve keçisi ölen çiftçiye destek çıktı.

 

Yangının hemen ardından Nevşehir Valiliği ve Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yetkililerince başlatılan çalışmanın ardından ortaya çıkan rapor sonucunda, mağdur olan çiftçilere destek sağlanması kararlaştırıldı.


Hüseyin Sevilen ve Rızvan Albayrak adlı üreticilerin yangında yok olan hayvanlarının yerine bazıları gebe olan 110 koyun bağışlandı.

 

Köyde yangının çıktığı yerde inceleme yapan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, yaptığı açıklamada, 120 koyunu telef olan vatandaşların yaralarının devlet desteği ile sarıldığını söyledi.

 

Becel, “Aylı köyünde 20 Şubatta çıkan yangında koyunlar telef oldu. Kendi canlarına bir şey olmaması tesellimiz oldu. Kısa sürede devlet millet işbirliği ile telef olanlarının yerine yenileri teslim edildi. Gönlümüzden böyle şeylerin bir daha yaşanmamasından yana” diye konuştu.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de konuşmasında helikopter kazasında şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, Türk milletine ve şehitlerin yakınlarına başsağlığı diledi.

Çıkan yangında mağdur olan üreticileri devletin yalnız bırakmadığını söyledi.

Hayvanları ölen Hüseyin Sevilen, "İlk günden beri tüm yetkililer bize yardımcı oluyor. Devletimizden Allah razı olsun. Cumhurbaşkanımıza, Tarım ve Orman Bakanımıza, Milletvekillerimize, Valimize, Kaymakamımıza çok teşekkür ederim. Devlet desteği ile 110 küçükbaş hayvan verildi. Ben devletimizin bu kadar destek sunacağını bilmiyordum. Allah devlete zeval vermesin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.