MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yanar gönül selamıyla ağırladığı halkı dinliyor

SİYASET 20.08.2020 - 13:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yanar gönül selamıyla ağırladığı halkı dinliyor

AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, Parti il başkanlığında vatandaşın sorunlarını dinlemeye ve çözüm üretmeye devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, Parti il başkanlığında vatandaşın sorunlarını dinlemeye ve çözüm üretmeye devam ediyor.     Korona virüs salgını nedeniyle el sıkışmaların, kucaklaşmaların kalktığı şu günlerde vatandaşın sorunlarını dinlemeyi sürdüren Başkan Yanar, birer ikişer kişilik gruplara bölünerek il başkanlığı odasına alınan vatandaşların sorunlarını dinleyerek, onlara yardımcı olmaya devam ediyor.     Maske ve sosyal mesafenin de korunduğu ziyaretler kimse mağdur edilmeden eşit sürelerle yapılmaya gayret edildiği gözleniyor.  
AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, Parti il başkanlığında vatandaşın sorunlarını dinlemeye ve çözüm üretmeye devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, Parti il başkanlığında vatandaşın sorunlarını dinlemeye ve çözüm üretmeye devam ediyor.  

 

Korona virüs salgını nedeniyle el sıkışmaların, kucaklaşmaların kalktığı şu günlerde vatandaşın sorunlarını dinlemeyi sürdüren Başkan Yanar, birer ikişer kişilik gruplara bölünerek il başkanlığı odasına alınan vatandaşların sorunlarını dinleyerek, onlara yardımcı olmaya devam ediyor.  

 

Maske ve sosyal mesafenin de korunduğu ziyaretler kimse mağdur edilmeden eşit sürelerle yapılmaya gayret edildiği gözleniyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.