MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yakınlarınızda Covid19 teşhis edilen varsa Üniversitemize gelmeyiniz

EĞİTİM 14.09.2020 - 15:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yakınlarınızda Covid19 teşhis edilen varsa Üniversitemize gelmeyiniz

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi rektörlüğünden yapılan uyarıda yakınlarında Covid19 teşhisi bulunan akademisyen ya da personellerin Üniversiteye gelmemesi uyarısında bulunuldu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi rektörlüğünden yapılan uyarıda yakınlarında Covid19 teşhisi bulunan akademisyen ya da personellerin Üniversiteye gelmemesi uyarısında bulunuldu.     Açıklamada; "Ateş, öksürük, burun akıntısı, solunum sıkıntısı, ishal gibi şikâyetleri nedeniyle aile içerisinde solunum yolu rahatsızlıkları gelişen ve solunum yolu enfeksiyon hikayesi ile hastane yatışı yapılan kişi varlığında, ya da aile içerisinde COVID-19 tanısı alan kişi bulunması durumunda Üniversiteye ve Okulunuza gelmeyiniz ve durumu HES kodunuzla birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına (öğrencilerimiz), Personel Daire Başkanlığına (Akademik ve İdari Personelimiz) çok ivedi olarak bildiriniz" denildi.    
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi rektörlüğünden yapılan uyarıda yakınlarında Covid19 teşhisi bulunan akademisyen ya da personellerin Üniversiteye gelmemesi uyarısında bulunuldu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi rektörlüğünden yapılan uyarıda yakınlarında Covid19 teşhisi bulunan akademisyen ya da personellerin Üniversiteye gelmemesi uyarısında bulunuldu.  

 

Açıklamada; "Ateş, öksürük, burun akıntısı, solunum sıkıntısı, ishal gibi şikâyetleri nedeniyle aile içerisinde solunum yolu rahatsızlıkları gelişen ve solunum yolu enfeksiyon hikayesi ile hastane yatışı yapılan kişi varlığında, ya da aile içerisinde COVID-19 tanısı alan kişi bulunması durumunda Üniversiteye ve Okulunuza gelmeyiniz ve durumu HES kodunuzla birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına (öğrencilerimiz), Personel Daire Başkanlığına (Akademik ve İdari Personelimiz) çok ivedi olarak bildiriniz" denildi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.